Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasa komandas biedrs "Husqvarna" komandā būs lietuvietis Jasikonis

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasa komandas biedrs "Husqvarna" komandā būs lietuvietis Jasikonis
Foto: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Kopā ar latviešu motosportistu Paulu Jonasu "Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing" rūpnīcas komandā nākamajā motokrosa sezonā startēs lietuvietis Armins Jasikonis.

Jasikonis karjeru pasaules čempionāta MXGP klasē sāka 2016. gadā, tobrīd būdams vien 19 gadus vecs, bet 2017. gadā Portugāles posmā izcīnīja pirmo pjedestālu. Iepriekšējās sezonas viņš pārstāvēja "Suzuki" rūpnīcas komandu, kas samērā negaidīti paziņoja par aiziešanu no pasaules čempionāta, līdz ar to atstājot sportistu bez līguma uz 2018. gadu. Šosezon viņš startēja "Team Honda RedMoto Assomotor" sastāvā.

"Jau iepriekš sekoju līdzi "Husqvarna" komandas darbam un pievienošanās tai šķiet kā sapņa piepildījums," saka 21 gadu vecais Jasikonis. "Es augstu vērtēju viņu profesionālismu, bet pats esmu gatavs strādāt vairāk nekā jebkad, lai ik katrā posmā sasniegtu iespējami augstākus rezultātus. Šī būs mana trešā pilnā sezona MXGP un gribu, lai tā ir līdz šim labākā."

Šogad Jasikonis iedzīvojās pleca traumā un sezonas otro pusi bija spiests izlaist.

Jonasam tikmēr tā būs debija MXGP kategorijā. Arī viņš šogad guva savainojumu un pārcieta ceļgala operāciju, kas ietekmēs viņa sagatavošanos jaunajai sezonai. Sportists izteicies, ka pilnā kaujas gatavībā varētu būt uz Latvijā, Ķeguma trasē notiekošo "Grand Prix" posmu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro