Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Žirū un Mucenieks kļūst par Francijas čempioniem blakusvāģu motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Žirū un Mucenieks kļūst par Francijas čempioniem blakusvāģu motokrosā
Elvijs Mucenieks un Valentīns Žirū

Aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās noslēdzošais Francijas blakusvāģu motokrosa čempionāta posms, kur par čempioniem tika kronēti Valentīns Žirū un Elvijs Mucenieks.

Visas sezonas garumā Žirū/Mucenieks bija pārliecinoši Francijas čempionāta līderi, taču šobrīd ir atlicis grūtākais pārbaudījums - cīņa par pasaules čempionu titulu. Līdz pasaules čempionāta noslēgumam atlikuši vien divi posmi un šobrīd Valentīns ar Elviju čempionāta kopvērtējumā ieņem otro vietu, 30 punktus atpaliekot no čempionāta līderiem Etjēnu Baksu un Nikolā Musē.

"Viens mazais mērķis šosezon izpildīts - ir izcīnīts Francijas čempionu tituls, atliek nākamais mērķis - pasaules čempionu tituls," atzīst ekipāžas kantētājs Elvijs Mucenieks. "Pēdējā posmā Francijā uzvarējām visos trijos braucienos un šonedēļ jau dodamies uz pasaules čempionāta posmu Vācijā."

Blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta 13. posms notiks 10. septembrī Rudersburgas trasē.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99