Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''MX Moduls'' gatavi Pasaules čempionāta Ķeguma posmam

''MX Moduls'' gatavi Pasaules čempionāta Ķeguma posmam
Dāvis Līvs
Foto: Rolands Rudītis, rrfoto.lv

6. un 7.jūlijā Ķegumā, “Zelta zirga” trasē, “MX Moduls” motokrosa komanda braucēji Dāvis Līvs un Dāvis Ivanovs piedalīsies Pasaules čempionāta 11. posmā, bet Kārlis Sabulis brauks Eiropas čempionāta EMX250 klasē.

Visi trīs “MX Moduls” braucēji Dāvis Līvs, Dāvis Ivanovs un Kārlis Sabulis brauks otrajā Pasaules čempionāta posmā pēc kārtas. Pirms nedēļas Udevallas trasē Zviedrijā MX1 klases pirmajā braucienā Ivanovs finišēja 17, Līvs 28.vietā. Otrajā braucienā Ivanovs savu rezultātu uzlaboja par vienu pozīciju – 16.vieta, bet Līvs finišēja 22.vietā. EMX250 klasē sestais Udevallas trasē finišēja Kārlis Sabulis.

Dāvis Līvs: “Ar lielu nepacietību gaidu Ķeguma posmu. Pirms nedēļas Zviedrijā pārāk labi nenobraucu. Sestdien vēl lija un trase bija dubļaina, svētdien visas špūres bija sakaltušas un cietas kā betons – nevarēju dabūt savu ātrumu. Ķegumā būs normāls grunts segums, man tāds patīk. Arī noskaņojums ir kaujiniecisks, domāju, ka jābūt labam rezultātam.”

Dāvis Ivanovs: “Ķegumā pēdējos gados trase arī palikusi diezgan cieta. Protams, tik ciets nebūs, kā pagājušajā svētdienā Zviedrijā. Kaut arī man tīri labi gāja – pirmajā braucienā biju 17, otrajā 16.vietā. Principā arī Ķegumā vajadzētu iet labi. Pagājušajā gadā abos braucienos biju punktos ar MX2 moci, tagad vajadzēs mēģināt to pašu izdarīt arī MX1 klasē.”

Ķegumā MX1 klasē brauks arī Matīss Karro Karro, Augusts Justs un Ivo Šteinbergs, MX2 klasē Roberts Justs.

''MX Moduls” sezonas kalendārs:

6, 7. jūlijs Pasaules un Eiropas Čempionāts, Ķegums
14. jūlijs Latvijas Čempionāts, Viļaka, “MX Moduls” komanda
21. jūlijs Superkauss, Tartu, Igaunija “MX Moduls” komanda
10. augusts ADAC, Rīda, Austrija
1. septembris Latvijas Čempionāts, Cēsis, “MX Moduls” komanda
15. septembris Superkauss, Saldus, MX “MX Moduls” komanda
22. septembris Latvijas Čempionāts, Ķegums, “MX Moduls” komanda

Informāciju sagatavoja:
Valdis Seratinskis
„MX Moduls“ menedžeris


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").