Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Jānis Vinters uzvar ziemas motokrosā Zorģos

Piedāvājam ieskatu ziemas motokrosa sacensībās, kas sestdien, 4. februārī norisinājās Zorģos. Latvijas skijoringa federācijas (LSF) rīkotajās sezonas ceturtajās sacīkstēs par uzvarētājiem kļuva kādreizējais Dakaras rallija dalībnieks Jānis Vinters ("MX SKI Kross ar radzēm"), Aleksis Araids ("Solo Junior"), Raivis Eikmanis ("MX SKI Kross bez radzēm"), Matīss Cers ("Q 4x4"), Patriks Nuka ("Q Juniori"), Juris Ozoliņš ("Q Open"), kā arī Kārlis Neija ("Q100") un Roberts Purmalis ("Q50"). Norisinājās cīņas arī skijoringā, kur uzvaras izcīnīja Raivis Ekmanis un Kārlis Kalējs ("Lielā meistaru klase"), Raivis Eikmanis un Reinis Purvēns ("Mazā meistaru klase"), Uldis Bite un Indars Mucenieks ("Veterānu skijoringa klase"), kā arī Rūdolfs Stankus un Undīne Ulmane ("Jauniešu skijoringa klase"), Mareks Zolmanis un Gatis Zolmanis ("Lielā tautas klase"), Gatis Zundovskis un Viesturs Stūresteps ("Mazā tautas klase"), Artūrs Linde un Klāvs Linde ("Retro tautas klase"). Foto: https://goo.gl/photos/71kq6FxQ6jw9k...


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").