Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vidrižu posma rīkotājs: "Saliekot kopā gudras galvas, lēmām trasē iekļaut cirsmas posmu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Gaidāmajā sestdienā, 9. septembrī Limbažu novada Vidrižu pagastā "Laučos" notiks Baltijas kausa otrais posms un Latvijas kausa trešais posms Cross Country motosporta disciplīnā.

Tradicionāli, jau desmito gadu septembra sākumā "Laučos", kas ir viena no Vidrižu kultūrvēsturiskajām vietām, organizatori gatavojas uzņemt sportistus vienā no iecienītākajām Cross Country trasēm. Vidrižos šis sporta veids ir skatītāju un līdzjutēju iemīļots, līdzjutēji vienmēr trases malā atbalsta un uzmundrina sportistus.

Sacensību galvenais organizators Jānis Baunis juniors stāsta: "Sakarā ar zemes īpašnieku maiņām, sākotnēji izveidojām trasi Cross Country variantā – pļavas, uzkalni, lejas. Tomēr Vidrižu Cross Country trase bez enduro elementiem nebūtu Vidrižu trase. Apspriežoties, saliekot gudras galvas kopā un izpētot apkārtni, nolēmām trasē iekļaut arī cirsmas posmu. Tas nebūs bīstams, arī ātrums nebūs liels. Ir celmi, zari, ir sakoptas un izpļautas vietas. Būs atkal sava odziņa. Trases kopējais garums būs aptuveni 7,5 km. Visi sportisti un līdzjutēji gaidīti Vidrižos, jo esam strādājuši sportistu labā."

Sacensību starts plkst. 11:00.

Sacensību nolikums: site-332951.mozfiles.com

Reģistrācija: Enduro Manager - Baltijas Enduro sacensību...

Izmantotie resursi:
Jaunumi