Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Daideri atkal kāpj uz pjedestāla

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Daideri atkal kāpj uz pjedestāla
Varika/Daidera ekipāža
Foto: Facebook.com/varikdaiders

1. jūlijā Pērnavā norisinājās Latvijas čempionāta motokrosā trešais posms B/V un Q klasēm, kā arī Latvijas čempionāta motokrosā B/V un Q klasēm Junioriem un Amatieriem ceturtais posms. Abu čempionātu ietvaros tika aizvadīts sīvas cīņas un noskaidroti vairāku klašu spēcīgākie sportisti. Lai gan sacensības norisinājās ārpus Latvijas robežām, mūsu sportisti spēja sevi pierādīt kā ļoti konkurētspējīgus salīdzinot ar igauņu konkurentiem.

Latvijas čempionāta ietvaros tika aizvadītas sacensības blakusvāģu Open un kvadru Open klasēs.

Blakusvāģu konkurencē uzvaras laurus plūca Kerts Variks un Lauris Daiders (AYR Racing Team), aiz viņiem otrajā un trešajā vietā, attiecīgi, ierindojās Didzis Gorbenko un Tanels Koivs un Jānis Daiders ar līdzbraucēju Mārtiņu Zemeskalnu. Kvadraciklu ieskaitē savukārt ātrākie izrādījās igauņu pārstāvji, kuri arī aizņēma visu goda pjedestāu – pirmajā vietā Kevins Sārs (Parnu Motoclub), otrais Martins Filatovs (Kagu Motoclub), bet trešo pozīciju guva Prīts Jarvlo (Somerpalu Motoclub).

Latvijas čempionāta motokrosā Jauniešiem un Amatieriem čempionāta ieskaitē startēja Q Rūķu, Q50, Q70, Q100, Q Junioru, Q Hobby, A Amatieru, Q Veterānu, blakusvāģu Amatieru, blakusvāģu Veterānu un blakusvāģu ar gaisa dzesēšanu klašu atlēti.

Q 50 klasē spēcīgākais bija Kārlis Straubergs, Q 50 R – Markuss Gazarovs (Gulbenes Moto), bet Q 70 – Markuss Augustovskis. Q 100 atlētu vidū izcēlās un pirmo vietu izcīnīja Kārlis Neija, otrajā un trešajā vietā atstājot Tanelu Podru un Mihkelu Salujoe. Q Junioru ieskaitē kā ātrākais sevi pierādīja Kristiāns Jānis Sondors, apsteidzot Reini Bicānu un Josepu Ēsmae. Q Hobby klasē uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena šoreiz kāpa Rene Kaseste, aiz viņa – Monta Dišlere-Kirilko (X99/Slīterāni) un Endri Linds. Q Veterānu vidū pārliecinoši triumfēja Zigmārs Sondors, savukārt Q Amatieru vidū dominēja Lauris Eizāns (Motokruīzs).

Blakusvāģu Amatieru klasē uzvaru izcīnīja Ainārs Dukulis ar līdzbraucēju Ilvaru Skultānu (X Kross), savukārt blakusvāģu ar gaisa dzesēšanu ieskaitē triumfēja vienīgā dalībnieku ekipāža Hurmo Ols un Uku Karilaids.

Nākamais sacensību posms gaidāms 7.jūlijā Viļakā.

Izmantotie resursi:
LaMSF.lv – Latvijas Motosporta federācija

     [+] [-]

, 2018-07-04 11:31, pirms 6 gadiem
Laba ziņa no rīta!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-04 12:18, pirms 6 gadiem
Juris Grīns saslimis ar domrakstītāju slimību ,arī nezina,kas ir turnīra tabula

     [+] [-]

, 2018-07-04 14:16, pirms 6 gadiem
Starpcitu brāļi Daideri kopā brauc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja