Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Dobeles motokrosa ietvaros notiks LČMX Minivelokross

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa aizsākumi ir veidojušies no velosipēdu sacensībām, kad velosipēdiem tika izgudroti motoriņi, kas tos „nesa” uz priekšu. Tādēļ vēlamies pakavēties vairāk nekā 100 gadu vecā vēsturē un sacensības sarīkot velosipēdu braucējiem

Šoreiz gan sacensības domātas pašiem mazākajiem, tiem, kuri vēl tikai mācās braukt - stumties ar divriteni, kuram nav pedāļu. Aicinām visus mazos šī velosipēda saimniekus pulcēties Dobelē 14.jūnijā, Latvijas čempionāta motokrosā ietvaros un kļūt par pirmo LČMX Minivelokrosa uzvarētāju.

Sacensībās par šo titulu būs iespējams cīnīties divās vecuma grupās – meitenes un zēni vecumā līdz 3 gadiem, meitenes un zēni vecumā no 3-5 gadiem.

Dalībniekiem tiks izveidota speciāla trase ārpus lielās motokrosa trases, kurā mazie sportisti cīnīsies par ātrākā LČMX Minivelokrosa uzvarētāja titulu. Trasi bērni varēs iemēģināt jau no sestdienas, 13.jūnija.

Sacensībās trasē vienlaicīgi varēs atrasties 5 bērni. Labākie no katras grupas (grupas sadalītas izlozes kārtībā) cīnīsies Super finālā.

Pirmais starts Minivelokrosam tiks dots LČ motokrosā tehniskā pārtraukuma laikā 14.jūnijā plkst: 14:10. Bērni vecumā līdz 3 gadiem trasē pavadīs 2 apļus, savukārt bērni vecumā no 3-5 gadiem veiks 4 apļus.

Katrs mazais dalībnieks pēc sacensībām tiks apbalvots īpašā apbalvošanas ceremonijā ar medaļu un diplomu, taču pirmais trijnieks – vēl papildus - ar kausiem.

Dalības maksa mazajiem dalībniekiem – 10 eiro, kurā ietilpst piemiņas T-krekliņš ar sacensību simboliku, diploms un medaļa.Taču noteikti aicinām vecākus padomāt par drošības pasākumiem sacensību laikā, trasē bērnam dodoties ar aizsargķiveri.

Aicinām visus dalībniekus laicīgi pieteikties dalībai šajā 1.sacensību posmā, sūtot pieteikumu uz e-pastu: "kristine@lamsf.lv". Sacensību norises vietā būs iespēja reģistrēties arī Fanu teltī, taču šādā gadījumā nevarēsim nodrošināt visus bonusus - vienotu t-krekliņu, diplomus un medaļas.

Pieteikuma anketa atrodama šeit: lamsf.lv

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF