Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais MXGP vicečempions Strijboss paziņo jauno komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Divkārtējais MXGP vicečempions Strijboss paziņo jauno komandu
Kevins Strijboss
Foto: vitalmx.com

Divkārtējais pasaules vicečempions motokrosā Kevins Strijboss gaidāmajā MXGP sezonā pārstāvēs beļģu komandu "Standing Construct KTM".

Līdz šim Strijboss startēja "Suzuki World MXGP" rūpnīcas komandā, kas pēc aizvadītās sezonas paziņoja par aiziešanu no pasaules čempionāta.

Strijbosam 2017. gada sezona vairāku savainojumu dēļ izvērtās neveiksmīga, tomēr pēdējos posmos viņš atgriezās trasē un pierādīja, ka aizvien ir spējīgs cīnīties par vietām arī vadošajā pieciniekā. Kopvērtējumā tika gūta 14. vieta, lai gan tika izlaisti pieci posmi.

Iepriekšējā komandā pavadījis gandrīz septiņus gadus, tagad Strijboss paziņojis, ka startēs "Standing Construct KTM" vienībā, kas saņem arī "KTM" rūpnīcas atbalstu.

"Jau tad, kad šī komanda uzvarēja MX2 klases sacensībās, tā pierādīja sevi ļoti profesionāla un bija labi organizēta, ar labām zināšanām un infrastruktūru, kas tai ļāva cīnīties augstākajā līmenī," stāsta 32 gadus vecais Strijboss. "Saņēmu vairākus labus piedāvājumus arī no citām komandām, tomēr "Standing Construct KTM" spēja garantēt, ka tikšu pie rūpnīcas rūpnīcas atbalsta un varēšu cīnīties augstākajā līmenī, tādēļ ātri piekritu parakstīt līgumu."

MXGP (iepriekš MX1) klasē Kevins Strijboss startē kopš 2003. gada. Viņa augstākie sasniegumi ir iegūta otrā vieta pasaules čempionāta kopvērtējumā 2006. un 2007. gadā, kā arī trešā vieta 2014. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro