Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro paraksta līgumu ar MVR-D Honda komandu

Karro paraksta līgumu ar MVR-D Honda komandu
Matīss Karro ar savu Honda motociklu
Foto: Elliot Spencer, mxvice.com

Latviešu motosportists Matīss Karro noslēdzis viena gada līgumu ar MVR-D Honda komandu par startēšanu Anglijas MX2 čempionātā.

Šī Matīsam bija veiksmīgākā sezona karjerā, jo latviešu braucējs pasaules čempionātā MXGP klases kopvērtējumā izcīnīja augsto 13.vietu, kas ir viņa karjeras augstākais sasniegums. Tikmēr Anglijas motokrosa čempionātā Karro pirmo reizi karjerā kļuva par Anglijas motokrosa čempionu MX2 klasē.

Noskaidrojies, ka nākamajā sezonā Karro turpinās braukt Anglijas čempionātā, taču par startiem pasaulē vēl tiek runāts, jo viss būs atkarīgs no finansējuma.

“Esmu parakstījis līgumu ar MVR-D Honda komandu par startēšanu Anglijas MX2 čempionātā 2015.gada sezonā. Tā ir tā pati komanda, kurā savulaik sāku startēt motokrosā. Nākamgad MX2 klasē startēšu Anglijas čempionātā, kur noteikti centīšos aizstāvēt savu čempiontitulu. Iespēju robežās noteikti mēģināšu tikt uz sacensībām Latvijā, kuras nepārklāsies ar Anglijas posmiem. Ja mēs runājam par pasaules čempionātu, tad šobrīd viss būs atkarīgs no finansējuma. Ja viss tiks sakārtots, tad noteikti brauksim arī pasaules čempionātā. Šobrīd viss vēl ir procesā,” tā Matīss Karro.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis

  +2 [+] [-]

, 2014-11-03 15:32, pirms 9 gadiem
Izklausās ne pārāk labi

     [+] [-]

, 2014-11-03 16:33, pirms 9 gadiem
Nekāda iepriecinošā ziņa...

     [+] [-]

, 2014-11-03 19:12, pirms 9 gadiem
nu jamekle sponsori,redzes kas bus ar Moduls,sponsores vai ne...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja