Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"MX4 Dobele" sportists Sniķers LČMX Superfinālā Cēsīs cīnīsies par titulu MX125 klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

"MX4 Dobele" sportists Sniķers LČMX Superfinālā Cēsīs cīnīsies par titulu MX125 klasē
Arnolds Sniķers
Foto: Jānis Pastars

Latvijas čempionāta fināls jau pēc trīs dienām un MX4 Dobele komanda uz pasākumu gatavojas nākt ārā ar maksimāli kuplu sastāvu. Katram šajās sacensībās jāizcīna savas cīņas, bet komandu vērtējumā cīnīsimies, lai komanda būtu iekš "Top 6".

Visnopietnākā cīņa prognozējas Arnoldam Sniķeram jo sezonas mērķis ir cīņa par čempiona titulu MX125 klasē. Uz šo brīdi Arnolds atrodas otrajā pozīcijā un viņa sīvākie konkurenti, tāpat kā dažus gadus atpakaļ, braucot 85cc klasē, ir Igauņu sportisti.

Savstarpējā cīņa un iespēja pakāpties vairākas vietas uz auģšu ir mūsu 85cc klases braucējiem Mairim Pumpuram un Didzim Putilovam, kurus savstarpēji škir tikai viens punkts, attiecīgi, ieņemot 8 un 9 vietu. 85 cc klasē startēt gatavojas arī mūsu sportisti, kas sezonu iesāka 65cc klasē, bet pieņemoties spēkā un trenējoties ir pārgājuši uz 85 cc klasi – Vinets Pavlovskis un Ralfs Riters.

Visātrākajās klasēs MX1 un MX2 uz starta divi mūsējie – pēc traumas ir atguvies MX2 sportists Krišjānis Augulis un spēka pilns kā vienmēr MX1 klasē Edgars Rudītis.

Protams, savas cīņas un to, ka arī sasniedzot senioru un veterānu vecumu var nodarboties ar motosportu, pierādīs mūsu vecākā paaudze - Dainis Rags, Ilmārs Miķelsons, Alvis Gulbis un Ivo Ozoliņš.

Aicinam fanus uz Cēsīm uz šo īpašo motokrosu, jo svētdienas pasākumā būs tikai spēcīgākās motokrosa klases, kurās startēs Baltijas spēcīgākie sportisti.

Izmantotie resursi:
MX4 Dobele