Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Desmitkārtējais čempions Vilemsens arī šogad startēs pasaules čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Desmitkārtējais čempions Vilemsens arī šogad startēs pasaules čempionātā
Daniels Vilemsens
Foto: twitter.com/teamwillemsen

Daniels Vilemsens šobrīd ir 41 vecs, var lepoties ar desmit izcīnītiem pasaules čempiona tituliem blakusvāģu motokrosā, tomēr holandiešu motosportists apstāties negrasās, pat par spīti savainojumiem, un arī šogad būs redzams sacīkstēs.

Gaidāmajā sezonā Villemsens kopā ar kantētāju Robiju Baksu piedalīsies blakusvāģu motokrosa pasaules čempionātā, kas startēs 17. aprīlī Oldebrukas trasē.

Tikmēr nākamnedēļ viņš dažas dienas būs spiests pavadīt slimnīcā. Pērn sportists kādā negadījumā sacīkšu trasē guva savainojumu, kas pašlaik jau sadzijis, tomēr nāksies izņemt metālu, kas tika ievietots ķermenī, lai palīdzētu lūzuma vietām saaugt. Līdz ar to vēl nevar zināt, vai Vilemsens/Bakss izies uz starta nākamās nedēļas nogalē plānotajās sezonas pirmajās treniņsacensībās.

"Līdz šim starpsezona aizritējusi labi," stāsta Daniels Villemsens. "Es jūtos labi un gaidu sezonas startu. Nākamnedēļ man tiks operēts žoklis, ko pagājušajā gadā pārlauzu astoņās vietās. Līdz ar to vēl būs jānoskaidro, vai nākamo sestdien varēšu statēt sezonas pirmajās sacensībās Ērselā. Jebkurā gadījumā, ar nepacietību gaidu jauno sezonu un kopā ar Robiju vēlamies parādīt labu sniegumu."

Atgādinām, ka divi no pasaules čempionāta posmiem blakusvāģu motokrosā šogad notiks Latvijā - 11. jūnijā Ķegumā un 13. augustā Stelpē.

Tikmēr pirms pasaules čempionāta daudzas vadošās ekipāžas iesildīsies citās sacīkstēs. Nīderlandes čempionāts startēs 5. martā Lohemas trasē, Beļģijas čempionāts sāksies 12. martā Mērbekā-Vāsā, kamēr 26. martā notiks Vācijas čempionāta pirmais posms Hanšenā un Francijas čempionāta atklāšanas posms Illatā.

Izmantotie resursi:
SIDECARCROSS.be

     [+] [-]

, 2017-02-04 10:42, pirms 7 gadiem
Nu, ko, dzelzs vecis ir dzelzs vecis