Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa komanda "MX4 Dobele" svin 10 gadu jubileju un gatavojas paziņot sastāvu

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa komanda "MX4 Dobele" svin 10 gadu jubileju un gatavojas paziņot sastāvu
Foto: mx4dobele.lv

Pirms vairākām dienā, 30. janvārī klusām un mierīgi pienāca tā diena , kad apritēja tieši desmit gadi kopš "MX4 Dobele" moto klubs kā oficiāla organizācija ir reģistrēta Latvijas uzņēmumu reģistrā.

Moto klubs "MX4 Dobele" savu pirmo sezonu uzsāka ar dalību tautas sporta - skijoringa sacensībās, tajā pašā sezonā turpinot dalību sacīkstēs ar startiem enduro krosā un motokrosa iesācēju līmeni.

Savu attīstības līkni esam centušies noturēt vienmērīgi augošu un tas mums pa lielam ir izdevies - moto klubs savu desmito sezonu noslēdza ar Latvijas čempiona un Latvijas kausa ieguvēja titulu MX125 klasē , kā arī divu sportistu iekļaušanu Latvijas izlases sastāvā uz Eiropas nāciju kausu.

Papildus tam, vēl divi sportisti iekļuvuši Latvijas kausa pirmajā trijniekā un "MX4 Dobele" komanda izcīnīja otro vietu Latvijas komandu kausa sacensībās.

Desmit gados iegūtās sacensību organizēšanas prasmes "MX4 Dobele" varēs apliecināt jau komandas pastāvēšanas 11. sezonā, kad šī gada 11. septembri Dobelē norisināsies Latvijas motokrosa čempionāta fināls.

"MX4 Dobele" sola jau tuvākajā laikā paziņots savus 2016. gada sezonas sportistus, kā arī informēt par sacensībām, kurās plānots piedalīties.

Izmantotie resursi:
MX4 Dobele