Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ar malāriju saslimušā Evertsa veselība sāk uzlaboties

Juris Grīns
Juris Grīns

Ar malāriju saslimušā Evertsa veselība sāk uzlaboties
Stefans Evertss agrāk trenēja latvieti Paulu Jonasu. Foto: britishmx.com

Ar mālāriju sasirgušā motokrosa čempiona Stefana Evertsa veselības stāvoklis pamazām uzlabojas, un tas liek ar cerībām raudzīties nākotnē.

Pēc atgriešanās dzimtajā Beļģijā no Āfrikas valsts Kongo, kur labdarības nolūkos viņš piedalījās motosacīkstēs, Evertsam tika konstatēta saslimšana ar malāriju, turklāt smagā formā, un leģendāro sportistu ievietoja slimnīcā. Dažas nedēļas bija lielas bažas, vai Evertsam izdosies atveseļoties, taču tagad veselības stāvoklis sācis uzlaboties.

Jau decembra otrajā pusē Evertss spēja izkāpt no gultas un nostāties uz savām kājām, kā arī uzsāka rehabilitācijas procesu. Veiktās pārbaudes arī liecina, ka viņa smadzenes un iekšējie orgāni nav bojāti tik ļoti, lai atstātu paliekošas sekas nākotnē, liecina Evertsu ģimenes presē izplatītā informācija. Tiesa, šobrīd vēl neesot skaidrs, cik ilgi nāksies palikt slimnīcā un cik ilga būs atlabšana.

Desmitkārtējā pasaules motokrosa čempiona Stefana Evertsa dēls Laiems, kuram ir 14 gadi, tikmēr šogad turpinās veidot karjeru motokrosā. Pērn viņš startēja ar 85cm3 motociklu un ātri spēja pārsteigt ar labiem rezultātiem Eiropas čempionātā, bet šogad pāries uz 125cm3 kategoriju. Laiems arī ticis pie ilgtermiņa līguma ar "KTM" rūpnīcu, kas palīdzēs veidot sportistam turpmāko karjeru.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 09:20, pirms 5 gadiem
bijusī Beļģijas kolonija - Beļģu Kongo - kā lai neapciemo!