Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Komandas vadītājs: "Jasikonis spēj runāt, kustēties un viņam nekas nesāp"

Juris Grīns
Juris Grīns

Komandas vadītājs: "Jasikonis spēj runāt, kustēties un viņam nekas nesāp"
Armins Jasikonis. Foto: Husqvarna Motorcycles

Pēc tam, kad lietuviešu motokrosa braucējs Armins Jasikonis ir modies no mākslīgās komas, kļuvis zināms, ka sportists spēs atlabt un jau šobrīd jūtas labi.

Pēc Mantovas trasē piedzīvotā kritiena svētdien Jasikonim tika izraisīta mākslīgā koma, kurā viņš nogulēja līdz trešdienai. Ārsti Itālijas pilsētas Kremonas slimnīcā aizvien rūpīgi seko braucēja veselības stāvoklim, bet pēc pamošanās Jasikonis jau spējis aprunāties ar savu ģimeni un ārstiem, gan lietuviešu, gan angļu valodās.

"Godīgi sakot, nekad neesmu bijis tik priecīgs izteikt komentāru par kādu no saviem braucējiem," sacīja komandas vadītājs Anti Rīrhonens. "Teikt, ka ar Arminu viss ir kārtībā, ka ar viņu viss būs kārtībā, tas ir kā sava veida brīnums. Pēdējās dienas pēc negadījuma visiem, kas ir tuvi ar Arminu, bijušas emocionāli iztukšojošas, vissliktākais no laikiem. Tā bija neticama sajūta, kad sapratām, ka viņš mostas, spēj runāt, ka viņš var kustināt savas rokas un kājas, ka viņam nekas nesāp un nav citu savainojumu. To visu ir gandrīz neiespējami izteikt vārdos. Protams, Arminam vēl ir ejams ceļš līdz notiks pilnīga atveseļošanās, šobrīd viņš izjūt lielu nogurumu, bet sliktākais nu ir aiz muguras, un drīz viņš varēs sākt atlabšanu."

Mākslīgā koma Jasikonim tika izraisīta, jo smadzenēs tika konstatēts asinsizplūdums. Tāpat jau tobrīd bija zināms, ka dažas nākamās dienas būs izšķirošās viņa veselībai.

"Vēlreiz gribu pateikt paldies visiem cilvēkiem, kas domāja par Arminu šīs pēdējās dienas, par milzīgo atbalstu un pozitivitāti, ko saņēmām no visiem MXGP cilvēkiem un pasaules motokrosa sabiedrības," piebilst Pīrhvonens. "Esam tik atviegloti, ka ar Arminu viss būs kārtībā."

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2020-10-02 13:44, pirms 4 gadiem
Veselību un ātru izveseļošanos braļukam!
Cerams, ka realitātē ir tiešām tik labi kā Pirhonens stāsta..