Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Eiropas Nāciju kausā motokrosā Latviju pārstāvēs brāļi Justi un Apfelbaums

Eiropas Nāciju kausā motokrosā Latviju pārstāvēs brāļi Justi un Apfelbaums
Foto: www.adrenalin.lv

Izvērtējot Latvijas sportistu rezultātus un, ņemot vērā specifisko trasi, kurā notiks Eiropas Nāciju motokross, Latvijas izlasei ir apstiprināti sekojoši sportisti: MX1 klasē Niks Apfelbaums, MX2 klasē Roberts Justs, Open klasē Augusts Justs.

Izcīnot Latvijas čempiona titulu MX2 klasē un sezonas laikā parādot stabilu sniegumu uz ''lielā” motocikla, no citiem izlases kandidātiem vistuvāk izlasei ir Toms Macuks, kurš ir uzskatāms par pirmo rezervistu jebkuram no nosauktajiem pamatsastāva braucējiem.

Visiem nosauktajiem sportistiem laikā līdz 2.oktobrim jāsasniedz teicama fiziskā un tehniskā kondīcija, lai uz sacensībām Holandē ierastos maksimāli gatavi cīņai par Eiropas Nāciju kausu.

Eiropas Nāciju motokross šogad notiks 2. un 3.oktobrī Markelo trasē (Holandē), un Latvijas komanda uz turieni dosies pateicoties izlases ģenerālsponsoram prāmju līnijai Ave Line, kas nodrošina prāmju satiksmi starp Rīgu un Lībeku.

Jāatzīmē, ka visi četri sportisti šogad piedalās „Battery Superkausa” čempionātā. Pēc pieciem posmiem visaugstāk ir Niks Apfelbaums, kurš ar 554 punktiem kopvērtējumā ieņem otro vietu. Augusts Justs šobrīd klasē ir ceturtais (510 punkti), Roberts Justs 12. vietā (351 punkts, bet Roberts vienu posmu izlaida). Mūsu izlases rezervists Toms Macuks kopvērtējumā ar izcīnītiem 532 punktiem ieņem ceturto vietu. Jāatzīmē, ka visi nosauktie piloti brauc prestižajā MX Pro klasē.

Izmantotie resursi:
adrenalin.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-02 11:17, pirms 14 gadiem
kapec macuks nebrauks jaunaa justa vietaa????
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").