Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasam otrā vieta EMX125 posmā Zviedrijā

Jānis Pārums

Jonasam otrā vieta EMX125 posmā Zviedrijā
Pauls Jonass

Nedēļas nogalē notikušajā EMX125 čempionāta piektajā posmā, kas notika Zviedrijā paralēli MX1 pasaules čempionātam, piedalījās arī jaunais latviešu motobraucējs Pauls Jonass, uzrādot lieliskus rezultātus.

Pirmajā braucienā Jonasam izdevās lielisks starts, no pirmā līkuma izbraucot ceturtajā vietā, bet drīz vien izdevās pakāpties par divām pozīcijām un beigās izcīnīt otro vietu.

Otrajā braucienā, kas notika svētdienas rītā, laikapstākļi nebija īpaši labvēlīgi - lija lietus. Neskatoties uz to, Paulam padevās izcils starts, no pirmā trases līkuma izbraucot kā sacensību līderim. Diemžēl brauciena gaitā motobraucējs atkrita uz otro pozīciju, kurā arī finišēja, kas ļāva arī posma kopvērtējumā ierindoties otrajā vietā.

Pēc brauciena jautāts par paveikto, Pauls atbildēja, ka nejūtoties noguris un ir priecīgs par aizvadītajiem braucieniem. Atlikuši vēl divi EMX125 čempionāta posmi, no kuriem nākamais gaidāms 18. un 19. augustā Anglijā.

Kopvērtējuma tabula pēc aizvadītiem pieciem posmiem:

VietaSportistsValstsPunkti
1.Tim GajserSlovēnija245
2.M. KlingsheimNorvēģija168
3.Davide BoniniItālija147
............
7.Pauls JonasssLatvija109

Informāciju sagatavoja:
Nikola Serģe

  +1 [+] [-]

, 2012-07-02 13:25, pirms 12 gadiem
Perfekti. Veel tik jaizdomaa ka nokjert Gajseru un buus ideaali
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja