Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kanālā Viasat Sport Baltic MotoGP sezonas sestais posms - Itālijas GP

Kanālā Viasat Sport Baltic MotoGP sezonas sestais posms - Itālijas GP
Valentino Rosi
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Svētdien, 4.jūnijā, Viasat Sport Baltic piedāvā MotoGP 2017.gada sezonas sesto posmu – Itālijas Grand Prix sacīkšu tiešraides. Nenokavē MotoGP tikai Viasat Sport Baltic kanālā!

Pēc uzvaras Lemānas trasē iepriekšējā posmā Francijā, Maveriks Vinjaless atguva līderpozīciju MotoGP klases kopvērtējumā. Kritienus piedzīvoja Marks Markess un Valentino Rosi, kas uz otro vietu ļāva pacelties Dani Pedrosam, savukārt Rosi un Markess Mudžello trasē ierodas kā trešās un ceturtās vietas īpašnieki, no Vinjalesa atpaliekot attiecīgi 23 un 27 punktus.

Tāls Meļķis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Itālijas Grand Prix rezultāti Mudžello trasē dos atbildi uz jautājumu, vai Vinjaless un klases jaunpienācēji spēs izaicināt šīs pasaules varenos - Rosi, Markesu, Lorenco un Pedrosu. Rosi un Markesa neveiksme iepriekšējā posmā ir sarežģījusi situāciju kopvērtējumā, kur komfortablu 17 punktu pārsvaru ir ieguvis Vinjaless. Moto2 klasē sava ceļa pareizību uz MotoGP centīsies pierādīt Morbidelli, bet sacīkšu ritmā pēc pāris izlaistām sacīkstēm atkal centīsies iejusties B.Binders. Moto3 vērosim Spānijas un Itālijas jauno censoņu megasacīksti, kuras uzvarētāju ceram uzzināt bez fotofiniša...”

MotoGP Itālijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
• Svētdien, 4.jūnijā, 10:35 MotoGP Itālijas GP. MotoGP. Warm Up
• Svētdien, 4.jūnijā, 11:45 MotoGP Itālijas GP. Moto3
• Svētdien, 4.jūnijā, 13:10 MotoGP Itālijas GP. Moto2
• Svētdien, 4.jūnijā, 14:50 MotoGP Itālijas GP. MotoGP

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").