Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Labs veids, kā sākt jauno sezonu"

Jonass: "Labs veids, kā sākt jauno sezonu"
Pauls Jonass
Foto: mxgp.com

Pagājušajā nedēļas nogalē startēja jaunā pasaules motokrosa čempionāta sezona, kuru veiksmīgi MX2 klasē sācis Pauls Jonass, kurš Kataras nakts posmā divu braucienu summā izcīnīja sesto vietu.

Jonass šo posmu iesāka ļoti labi, jo gan kvalifikācijā, gan pirmajā braucienā sportists izcēla startu, tādējādi kādu laiku abos braucienos kļūstot par līderi. Pirmajā braucienā Pauls desmit minūtes bija līderis, taču braucienu sportists noslēdza devītajā vietā. Otrajā braucienā Jonasam ceturtā vieta, kas divu braucienu summā deva sesto vietu. Abos braucienos uzvarēja Jonasa komandas biedrs Džefrijs Herlings.

''Kas par brīvdienām," pēc sacīkstēm savā Facebook profilā izsakās Pauls Jonass. ''Kvalifikācijā izdevās izcelt startu, pēc kā pirmo reizi karjerā biju līderis kādā no pasaules čempionāta posmiem, taču tad pieļāvu kļūdu un avarēju. Spēju turpināt sacīkstes, kur sasniedzu finišu sestajā vietā. Arī pirmajā braucienā izdevās izcelt startu. Pirmās desmit minūtes biju līderis, taču tad pilnībā zaudēju savu ritmu un finišēju devītais. Otrajā braucienā starts nebija perfekts, taču spēju turēties trešajā vietā. Vēlāk finišēju ceturtajā pozīcijā, kas divu braucienu summā deva sesto vietu."

''Kopumā esmu apmierināts ar savu ātrumu, startu un rezultātu. Labs veids, kā sākt jauno sezonu. Paldies visiem, kuri ir kopā ar mani. It īpaši liels paldies trenerim Stefanam Evertam un Villijam Lindenam, kā arī paldies manai ģimenei, Red Bull KTM rūpnīcas komandai, faniem un atbalstītājiem," nobeidz Jonass.