Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts skijoringā turpināsies Stāmerienā

Juris Grīns
Juris Grīns

Tā kā Gulbenes pusē ziema šobrīd vēl nav atkāpusies, nolemts, ka Latvijas čempionāta un kausa izcīņas sezonas otrais posms skijoringā un ziemas motokrosā tiks aizvadīts šīs nedēļas nogalē Stāmerienā.

Ik pa laikam uznākušie "plusi" viesuši būtiskas korekcijas skijoringa sezonas norisē un nācies atcelt jau vairākus plānotos posmus. Iepriekšējās nedēļas nogales sestdienā bija jānotiek Latvijas čempionāta posmam Lēdmanē, tomēr tās bija jāatceļ nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ.

Ņemot vērā, ka laika prognoze ir ziemas sacīkšu entuziastiem iepriecinoša, šo sestdien, 5. janvārī Stāmerienā, motorparkā "Dimanti" atkal notiks skijorings, kā arī ziemas motokross.

Sacensību atklāšana gaidāma plkst. 9:45 no rīta, un skatītājiem ieeja pasākumā ir bez maksas.

Tikmēr sportistiem sacensībām iespējams reģistrēties gan portālā "licences.lv", gan pasākuma norises vietā sacīkšu dienā no plkst. 8:00-10:00 skijoringam braucējiem un no plkst. 8:00 līdz 12:00 ziemas motokrosa dalībniekiem.

Arī Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) rīkotais Latvijas čempionāta un kausa izcīņas pirmais posms notika Stāmerienā.