Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro tiek pie jauna līguma un spēcīga komandas biedra

Karro tiek pie jauna līguma un spēcīga komandas biedra
Matīss Karro

Šodien noskaidrojies, ka Latvijas motokrosa braucējs Matīss Karro arī nākamajā sezonā pārstāvēs STR KTM komandu.

Lai arī Karro šajā sezonā traumu dēļ nestartēja visos posmos, sezonas noslēgumā viņš kopvērtējumā izcīnīja 16.vietu, apsteidzot arī komandas biedru Džonatanu Baraganu. Tagad, beidzoties sezonai, komanda paziņoja, ka arī nākamajā sezonā Karro brauks viņu vienībā, bet Baraganu aizstās viens no talantīgākajiem angļu motokrosa braucējiem, 23 gadus vecais Džeiks Nikolss, kurš šogad MX2 čempionātā izcīnīja septīto vietu. Nākamgad šis sportists izmēģinās spēkus MX1.

''Esmu priecīgs, ka atkal varēju pagarināt līgumu ar STR KTM komandu, jo redzu, cik smagi viņi strādā. Tas, savukārt, man liek strādāt tikpat smagi. Tagad esmu vesels, kas man gaidāmajā ziemā ļaus pilnvērtīgi gatavoties nākamajai sezonai. Nākamgad ceru uz labiem panākumiem,'' tā Matīss Karro, kurš piebilda, ka nākamgad čempionāta noslēgumā grib finišēt pirmajā desmitniekā.

''Esmu priecīgs, ka mums izdevās pagarināt līgumu ar Karro uz trešo sezonu. Aizvadītajās divās sezonās viņš pierādīja, ka atsevišķos posmos var iebraukt Top 10, taču, lai iebrauktu Top 10 regulāri, nepieciešams, lai būtu mazāk traumu. 2014. gadā mums būs stiprākais sastāvs, kāds ir bijis,'' saka komandas vadītājs Stīvs Turners.

Izmantotie resursi:
moto.mpora.com

     [+] [-]

, 2013-10-01 22:05, pirms 11 gadiem
Super,cerams ka tehnika bus labaka,jo sogad tehnika biezi lika vilties Ja un Nikolss bus specigs konkurents Karro

  -1 [+] [-]

, 2013-10-01 22:32, pirms 11 gadiem
Prieks arī mums līdzjutējiem.

     [+] [-]

, 2013-10-01 23:46, pirms 11 gadiem
Arsenich rakstīja: Super,cerams ka tehnika bus labaka,jo sogad tehnika biezi lika vilties Ja un Nikolss bus specigs konkurents Karro
Bračiņ! Būsi kaut ko sajaucis. Vienīgā reize, kad STR mocis negāja un motora dēl vajadzēja izstāties, bija pagājušajā svētdienā Nāciju krosa trešajā braucienā Toičentālē.
KTM(s) iet lopā, vajag tikai ručku griezt!

     [+] [-]

, 2013-10-02 08:07, pirms 11 gadiem
Forši. Konkurence komandā tas tik uz labu. Par šo....KTM(s) iet lopā.... Visi 450 iet labi, bet tas ir tehnisks sports, tā kā ķibele var notikt jebkurai vai Austriešu vai Japāņu markai. :-)