Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Edgaram Meņģelim 3. vieta Eiropas čempionāta kopvērtējumā

Juris Grīns
Juris Grīns

Edgaram Meņģelim 3. vieta Eiropas čempionāta kopvērtējumā
Edgars Meņģelis

Aizvadītajā nedēļas nogalē Dānijā tika aizvadīts pēdējais Eiropas čempionāta posms kvadracikliem, kurā uzvaru izcīnīja Edgars Meņģelis. Edgars ar šo uzvaru nodrošināja sev 3.vietu sezonas kopvērtējumā.

Dānijā sestdien lija spēcīgs lietus, kā rezultātā trase nebija piemērota braukšanai un sacensību organizatori pieņēma lēmumu sestdienas treniņus un kvalifikāciju atcelt. Svētdien laiks bija labāks un rīta treniņu laikā tika aizvadīta kvalifikācija, kurā Edgards uzrādīja labāko apļa laiku. Neskatoties uz labāko apļa laiku kvalifikācijā, pie starta Edgars devās 5., jo viņam tika piešķirts 5 vietu sods par apstāšanos trasē.

1.braucienu Edgars uzsāka no 4.vietas, bet jau pēc aizvadītiem 3 apļiem viņš atradās 2.vietā. Brauciena laikā ļoti tika piedzītas rokas un tika pieņemts lēmums lieki neriskēt un turpināt braucienu atrodoties stabilā 2. vietā.

2.braucienā labāks starts un brauciens tika uzsākts no 2.pozīcijas. Pāris apļus notika cīņa ar somu Koskela, bet tad veiksmīgi viņš tika apsteigts un brauciens turpinājās atrodoties līdera pozīcijā. Brauciena laikā stabils un vienmērīgs temps ļāva atrauties no tuvākajiem sekotājiem un finišēt pirmajam, 2. vietu apsteidzot par 27 sekundēm.

Dānijā izcīnītā uzvara nodrošināja Edgaram sezonas kopvērtējumā augsto 3. vietu. Sezonas laikā no 8 braucieniem Edgaram trīs „0”, kas liedza pacīnīties par uzvaru kopvērtējumā.

Jau šīs nedēļas nogalē varēsim vērot Edgara sniegumu tepat Latvijā, Saldū, pēdējā Superkauss posmā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - MX Ādaži

     [+] [-]

, 2014-09-01 22:34, pirms 10 gadiem
Malacis ! Edgaram uzvaras Ķegumā un Dānijā