Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Justs: ''Šīs sezonas mērķis ir iebraukt Top 10''

Justs: ''Šīs sezonas mērķis ir iebraukt Top 10''
Roberts Justs
Foto: HSF Motorsport Logistics Motorsport

Ķegumā, "Zelta zirgs" trasē, MX2 pasaules motokrosa čempionāta posmā augsto 12.vietu izcīnīja Roberts Justs, kurš atzina, ka viņam gribējies šo posmu nobraukt vēl labāk.

Pirmajā braucienā "HSF Motorsport Logistics Motorsport" komandas sportists Justs finišēja 15. vietā, taču otrajā braucienā pēc lieliska starta Roberts finišēja astotajā vietā, kas divu braucienu summā deva 12.vietu.

''Sestdien pirmajā dienā bija satraukums. It kā ātrums bija labs, taču braucu ļoti saspringti. Kopumā rezultāts kvalifikācijā bija labs (12.vieta), taču ar braukšanu īsti apmierināts nebiju,'' portālam Sportacentrs.com saka Roberts Justs.

''Svētdien pirmajā braucienā starts nepadevās, taču finišā izdevās aizcīnīties līdz desmitniekam, lai arī ar braucienu īsti apmierināts nebiju, jo piedzinās rokas, kas neļāva uzrādīt labāku rezultātu. Otrajā braucienā starts bija lielisks, jo pirmajā līkumā biju viens no pirmajiem. Biju trešajā vietā, kur turpinājumā braucu savā tempā. Bija braucēji, kuri mani apdzina, taču kopumā ar braucienu biju apmierināts, jo rezultāti visos apļos bija stabili un vienādi.''

Pēc aizvadītiem sešiem posmiem Roberts kopvērtējumā ir 12.vietā. Sportists atzīst, ka viņa mērķis šosezon ir iebraukt Top 10. ''Kopumā sezona ir laba, kaut arī jāsaka, ka sezonas pirmajos posmos jutos ātrāks nekā uzrādīju rezultātus. Jāsaka, ka pirmajās sacīkstēs bija vairāk kritienu nekā pagājušajā sezonā kopā. Taču sezonas sākums, kā jau teicu, ir labs. Ir jācenšas braukt punktos un desmitniekā, jo mans šīs sezonas kopvērtējuma mērķis ir iebraukt Top 10. Līdz šim ir tā, ka no diviem braucieniem vienā izdodas iebraukt desmitniekā, taču turpinājumā gribētos, lai katru braucienu izdotos finišēt Top 10,'' nobeidz Justs.

Sezona turpināsies ar MXGP un MX2 septīto posmu 8. maijā Vācijā, Toičentāles trasē.