Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Video: Leons Kozlovskis - paraugs motokrosa censoņiem

Latvijas labākais moto un auto sporta žurnālists Pauls Timrots, kuru noteikti visa sabiedrība pazīst saistībā ar raidījumiem „Zebra”, „Ātruma cilts” un „Kurbulis”, motosporta sabiedrībai piedāvā interviju ar vairākkārtēju Latvijas un Baltijas čempionu motokrosā Leonu Kozlovski. Neskatoties uz saviem gadiem šis sportists vēl aktīvi piedalās motokrosa sacensībās Pro līmeņa klasēs un tajās uzrāda atzīstamus rezultātus. Tā šogad Leons Kozlovskis jau trešo gadu pēc kārtas izcīnīja Latvijas čempiona titulu ziemas motokrosā motociklu klasē bez radzēm, kā arī daudziem par pārsteigumu Skijoringa Olimpiādē Cēsīs sprinta sacensībās LMK uzrādīja trešo rezultātu, kur viņa komandas biedrs bija pazīstamais motosportists Jānis Kļaviņš.

, 2010-03-01 18:05, pirms 14 gadiem
interesanta personiiba, tiesam sakariigs chalis....lai izdodaas!!!
, 2010-03-01 19:19, pirms 14 gadiem
jā gudrs cilvēks ar kuru var normāli parunāt, tāpēc arī intervija ir arī pat ļoti laba.
, 2010-03-01 20:51, pirms 14 gadiem
es esmu redzējis,kā viņš savos 36 gados iedod gāzi vienkārši monstrs.Intervija patiešām izdevusies no motokrossa puses cilvēkiem vienas no sakarīgākajām atbildēm,lai viņam veicās...
, 2010-05-24 20:20, pirms 14 gadiem
Ļoti laba intervija. Lai Leonam viss izdotās.
Pats arī gribu braukt motokrosā, bet nav tādas naudas.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.