Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro: ''Vēl smags darbs priekšā, lai cīnītos par rezultātu, kādu vēlos sasniegt''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro: ''Vēl smags darbs priekšā, lai cīnītos par rezultātu, kādu vēlos sasniegt''
Matīss Karro.
Foto: Stefano Tagliani

Sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' latviešu motokrosa braucējs Matīss Karro atzina, ka ir apmierināts ar pirmo sacensību startu, bet līdz rezultātam, kādu viņš vēlētos sasniegt, vēl smags darbs priekšā.

Atgādināsim, ka Karro jauno motokrosa sezonu iesāka aizvadītajā nedēļas nogalē Sardīnijā, kur Riolas Sardo trasē notika Itālijas starptautiskā čempionāta pirmais posms. MX1 klases finālā sportists izcīnīja desmito vietu, bet Superčempionāta finālā, kur tikās labākie MX1 un MX2 klašu sportisti, Matīss finišēja 12. pozīcijā.

Kā portālam ''Sportacentrs.com'' pastāstīja Karro tad "Pirmajā posmā trase bija diezgan sarežģīta, taču tam arī gatavojos. Pirmajā braucienā pēc starta biju 14.vietā, bet aizcīnījos līdz desmitajai pozīcijai. Braucienā nejutos brīvi, atraisīti, kā arī piedzīvoju divus mazus kritienus, kas liedza pacīnīties par vēl kādu pozīciju augstāk."

''Otrajā braucienā, kas bija Superfināls, uz starta stājās 20 MX1 un 20 MX2 braucēji. Pēc starta biju 21.vietā, taču turpinājumā jutos labāk, brīvāk. Vairāk kontrolēju sevi, kas ļāva labi pacīnīties un finišēt 12.vietā.''

''Kopumā jāsaka, ka esmu apmierināts ar startu, bet līdz rezultātam, kādu vēlētos, vēl smags darbs priekšā. Nākamās sacensības paredzētas jau šajās brīvdienās, tāpēc turpināšu gatavoties un strādāt. Ir vēl daudz kur pieliekt, jo vēl vajag sakrāt daudz moto stundu, kā arī startēt augsta līmeņa sacensībās, lai rezultāti būtu labāki,'' nobeidz Karro.

Jau šīs nedēļas nogalē, 3. februārī Lombardijā, Ottobiano trasē, norisināsies šī seriāla otrais posms, kurā Karro atkal būs redzams uz starta.

Atgādināsim, ka Karro sezonu plāno aizvadīt privātbraucēja statusā, startējot ar "Husqvarna" motociklu. Sportists plāno startēt gan Latvijas, gan Igaunijas, gan arī atsevišķos pasaules čempionāta posmos.