Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Sieviešu motokrosa treniņu nometne noslēdzas Stelpē

Sieviešu motokrosa treniņu nometne noslēdzas Stelpē
BMA Austrumeiropas čempionāts Stelpē - Dāmu klase

Sieviešu treniņu nometnes pirmspēdējā dienā visas sportistes devās uz Pīlādžu mototrasi, kur aizvadīja vēl pēdējo aktīvo treniņu pirms ilgi gaidītajām sacensībām. Pēc treniņa meitenes baudīja veselīgos smūtijus un pelnīto atpūtu. Neizpalika arī atvadu runa un pateicības vārdi trenerim Leonam Kozlovskim. Kā pēdējo pārsteigumu dalībniecēm, bija braucienu uz FIM spīdveja Grand Prix sacensībām Rīgā, Biķernieku trasē.

Svētdiena iesākās ar rīta treniņiem, kur kuplā skaitā pulcēja 18 dāmas no 5 valstīm, kas ir jauns BMA sacensību rekords. Diena pagāja ļoti ātri, jo vakars pienāca nemanot un bija laiks atvadīties. Šajās 3 treniņu nometnes dienās sportistes iemācījās dažādus motokrosa elementus, uzlaboja savu fizisko sagatavotību, kā arī ieguva vērtīgu pieredzi un daudz jaunus draugus. Nometne saliedēja dalībnieces un ceram, ka nākamgad sacensībās piedalīsies vismaz 20 meiteņu.

Par nometnes veiksmīgu realizēšanu paldies jāsaka:

Latvijas Motosporta federācijai un tās prezidentam Dzintaram Jaundžeikaram, kā arī Starptautiskajai Motosporta federācijai (FIM).

Paldies Janikai Dzeguzei, nometnes organizatorei.

Paldies trenerim Leonam Kozlovskim.

Paldies fiziskās sagatavotības trenerei Dignai Tučai un viņas asistenetei Karīnai Kostjukai.

Paldies trašu īpašniekiem- Ērikam Pīlādzim un Kristeram Serģim.

Paldies viesu namam „Vējaines”.

Paldies pašām braucējām un viņu tuviniekiem par atsaucību un neizsīkstošo gribasspēku.