Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Tuvojas 2014.gada motokrosa laureātu apbalvošanas pasākums

Tuvojas 2014.gada motokrosa laureātu apbalvošanas pasākums
LaMSF arhīvs

16. novembrī plkst. 18:00 Ogres Kultūras centrā ( http://www.okc.lv) norisināsies nu jau tradicionālā motokrosa sezonas noslēguma balle jeb Latvijas Motosporta Federācijas (LaMSF) un "Monster Energy Superkauss" 2014.gada sezonas laureātu apbalvošana.

Sportisti saņems godalgas Latvijas čempionāta, Latvijas Kausa, Latvijas Junioru čempionāta, Klubu, Supermoto, "Monster Energy Superkauss" un Baltijas čempionāta vērtējumā. Ierašanās sākot no plkst. 17:00.

2014.gada sezonas laureātiem – pirmo trīs vietu ieguvējiem iepriekš minētajos sacīkšu seriālos, kā arī īpašajiem viesiem – ieeja bez maksas, pārējiem – 20Eur. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ aicinām sportistus un interesentus laikus pieteikties pasākumam, zvanot pa tālr. 67845851, 29441380 vai sūtot e-pastu uz egija@lamsf.lv. Iepriekšēja pieteikšanās obligāta arī laureātiem, lai varam plānot pasākuma dalībnieku skaitu.

Balles apmeklētājus izklaidēs latviešu rokgrupa „Dzelzs vilks”, bet mieloties visi tiks aicināti pie zviedru galda. Kungiem ierašanās uzvalkos, dāmām – vakarkleitās.

Atgādinām, ka pasākums norisināsies svētdienā, taču nākamā darba diena, 17.novembris ir oficiālā valsts brīvdiena, kas bez liekiem uztraukumiem ļaus godam aizvadīt nozīmīgās svinības un bez steigas kronēt mūsu 2014.gada izcilākos motobraucējus.