Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Liepiņš un Logins triumfē Jelgavas Supermoto sacensībās

Liepiņš un Logins triumfē Jelgavas Supermoto sacensībās
Lauris Liepiņš

Aizvadītajā sestdienā, 18.jūlijā Jelgavas „Inženieru dienās 2015” norisinājās Supermoto sacensības. Sacīkstes tika aizvadītas pilsētas ielās, noskaidrojot ātrākos „Street” jeb ielas motociklu un Pro klases braucējus. Street klasē uzvaras laurus plūca Kaspars Logins, bet PRO klasē uzvaru guva Lauris Liepiņš.

Neskatoties uz to, ka Supermoto parasti tiek aizvadīts gan uz asfalta, gan zemes seguma, Jelgavā Supermoto sacensības notika tikai uz asfalta. Ātrākais kvalifikācija PRO klasē bija Latvijas izlases braucējs, tukumnieks Lauris Liepiņš, kurš izcīnīja pārliecinošu uzvaru arī 1.braucienā. Lietus dēļ 2.braucienu nācās atcelt un līdz ar to kārtējā uzvara tika ieskaitīta Liepiņa kontā. Otrajā vietā ierindojās Imants Kalniņš, bet trešajā – Ilmārs Uzulnieks.

„Street” klasē ātrākais izrādījās Kaspars Logins. Otro vietu šajās sacensībās ieguva Māris Zariņš, bet trešo vietu Jānis Millers. Sacensību rezultāti ŠEIT - Classification - details - MYLAPS Sports Timing

„Šīs vairāk bija izklaides sacensības. Galvenais bija parādīt cilvēkiem, kas ir Supermoto un pašiem gūt prieku. Līderi mainījās nepārtraukti un sagādājām skatītājiem emocijām bagātus mirkļus. Paldies „Inženieru dienu” organizatoram Jānim Kuķim, kurš mūs uzaicināja piedalīties šajā lieliskajā pasākumā,” atklāj Supermoto sacensību organizators un sportists Lauris Liepiņš.

Ļoti nozīmīgas Supermoto cīņas gaidāmas 1.un 2.augustā, kad sestdien sportisti startēs Madonā, bet svētdien Rīgā, aizvadot Latvijas, Baltijas un Polijas čempionātu.