Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Sistēma Licences.lv uzsāk savu darbību

Sistēma Licences.lv uzsāk savu darbību
Sistēma Licences.lv uzsāk savu darbību!

Esam priecīgi paziņot, ka Latvijas Motosporta federācija (LaMSF), uzsākot 2017. gada sezonu, piedāvā jaunu, daudzfunkcionālu sportistu, tiesnešu, organizatoru, mehāniķu, treneru, klubu, trašu, motociklu un mediju licencēšanas sistēmu - licences.lv

PAKALPOJUMI E-VIDĒ
Jaunās sistēmas mērķis ir atvieglot sportistu aktuālos jautājumus, kas saistīti ar licences izņemšanu un reģistrēšanās procesu uz sacensībām. Turpmāk sistēma sniegs iespēju izmantot LaMSF piedāvātos pakalpojumu e-vidē daudz mūsdienīgāk, ātrāk un ērtāk, neprasot ierašanos LaMSF birojā.

REĢISTRĒTIEM LIETOTĀJIEM
Sistēmas pakalpojumus var izmantot tikai reģistrēti lietotāji – sportisti, klubi - LaMSF biedri, sacensību organizatori, trašu īpašnieki un apsaikniekotāji, tiesneši, mehāniķi, treneri un mediju pārstāvji.
Autorizējoties sistēmā licences.lv , lietotājam ir iespēja pasūtīt licences un reģistrēties sacensībām, kā arī sekot līdzi rezultātiem. Nereģistrētie lietotāji, kas ir motorsporta cienītāji, varēs apskatīt licencēto pārstāvju sarakstu, gaidāmo sacensību sarakstu un rezultātus.

SISTĒMAS PRIEKŠROCĪBAS
Sistēmas licences.lv galvenās priekšrocības ir:
- sportistu un ar sacensībām saistīto pārstāvju un trašu licencēšana,
- sportistu reģistrācija sacensībām,
- rezultātu uzskaite,
- tiesnešu atskaišu sagatavošana un iesniegšana e-vidē,
- sacensību komentatoriem - informācija un datu bāze par sportistiem.

INFORMATĪVAIS ATBALSTS
Esi laipni aicināts iepazīties ar jauno sistēmu un veikt reģistrāciju. Kā jebkura jauna sistēma, arī licences.lv 2017. gadā darbosies testa režīmā. Gadījumā, ja radīsies neskaidrības vai ir nepieciešama papildus informācija, lūdzu sazināties ar LaMSF biroju, kas konsultēs šīs sistēmas lietošanu gan telefoniski, gan klātienē Dzērbenes ielā 27, Rīgā.

Neskaidrību gadījumā un par jebkuru ar sistēmas lietošanu saistītu jautājumu lūdzam sazināties ar LaMSF biroju pa telefona numuru 29441380 vai e-pasta adresi lamsf@licences.lv.

LaMSF birojs plāno arī doties izbraukuma semināros pa Latvijas reģioniem, lai visiem sportistiem un biedriem sniegtu plašāku informāciju par jauno sistēmu, sniegtajiem pakalpojumiem un jaunajām priekšrocībām.

Veiksmīgu jauno 2017. gada sezonu!