Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Ar kārtīgu rūcienu Vangažos liekam punktu 2014. gada enduro sezonai!

Ar kārtīgu rūcienu Vangažos liekam punktu 2014. gada enduro sezonai!
Afiša
Enduro sprints Vangažos

Sestdien, 25. oktobrī Vangažu pusē ar Enduro sprintu noslēgsies šā gada Enduro sezona!
Visi, kas vēl nav nolikuši močus uz ziemas miegu un ir gatavi baudīt augstvērtīgas sacensības, ir laipni aicināti uz šīm Latvijas un Baltijas kausa noslēdzošā posma sacensībām!

Sacensības organizē moto klubs L.R.K. sadarbībā ar LaMSF enduro komisiju un motoklubu Moto A-Z.

Trase un speciālie testi būs izveidoti līdz šim sacensībās vēl nepieredzētā apvidū, galvenokārt, sausā priežu mežā un stigās, tāpēc laika apstākļi nebūs par šķērsli, lai sportisti varētu izbaudīt dinamisku braukšanu.

E1, E2, E3, Junioru, Senioru un Hobiju klasēm paredzēti četri apļi ar vismaz astoņiem ātrumposmiem. Par apļu skaitu pārējām klasēm tiks lemts uz vietas. Pirmajā aplī visi ātrumposmi būs bez laika kontroles, lai varētu kārtīgi iepazīties ar tiem. Ja dalībnieku skaits atļaus, viens no ātrumposmiem būs jāizbrauc katrā aplī divreiz. Par to tiks paziņots dalībnieku sanāksmē.

Lai sportistus sasildītu pēc sacensībām, organizatori būs parūpējušies par kādu sātīgu pārsteigumu. Organizatori būs pieaicinājuši profesionālus sporta fotogrāfus, un no šīm fotogrāfijām tiks izveidots 2015. gada Enduro sienas kalendārs.

Sacensību vietā darbosies bufete.

Izmēģināt savus spēkus enduro trasē īpaši aicināti motokrosa, supermoto un triāla pārstāvji! Lai piedalītos šajās sacensībās, nav nepieciešami nekādi mototehnikas pārveidojumi atbilstoši enduro specifikai. Sacensībās var piedalīties ar standarta motokrosa motocikliem vai kvadracikliem, un arī trase būs izveidota tā, lai ar tiem būtu ērti braukt.

Ieteikums pirms sacensībām sportistiem rūpīgi iepazīties ar sacensību nolikumu!

Iepriekšēja pieteikšanās sacensībām notiek, braucējiem elektroniski aizpildot sacensību pieteikuma formu un nosūtōt uz failu uz e-pastu info@endurosports.lv līdz 24. oktobra plkst. 18:00.

Uz tikšanos Vangažos!

LaMSF enduro komisijas vadītājs,

Jurģis Bergs