Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Autors: Superkauss

Laura Freiberga vadītā komanda gatava jaunajai motokrosa sezonai

Laura Freiberga vadītā komanda gatava jaunajai motokrosa sezonai
''F.F.F. Motodraugi''
Foto: no komandas arhīva

Nedēļas nogalē, ar sacensībām Jūrkalnē, tiks atklāta 2017. gada Latvijas motokrosa sezona. Laura Freiberga vadībā tai aktīvi gatavojas arī komandas ''F.F.F. Motodraugi'' sportisti, kuri marta pirmajās dienās bija pulcējušies uz komandas koptreniņu un tradicionālo pirmssezonas fotosesiju.

Jau devīto sezonu Latvijas motokrosā startēs komanda ar ''F.F.F.'' zīmolu, kurš Latvijas motokrosa līdzjutējiem daudzu gadu garumā asociējas ar Freiberga startiem pasaules motokrosa čempionātā, bet komanda tika izveidota laikā, kad Lauris lika punktu profesionālajai karjerai pasaules čempionātā. Kā pastāstīja komandas vadītājs, 2017.gada sezonā komandu Latvijas sacensību seriālos pārstāvēs 11 motokrosisti. Komandā galvenokārt startēs Liepājas reģiona sportisti.

Lauris Freibergs: ''Starpsezonā esam labi trenējušies un veltījuši tam daudz laika. Laika apstākļi Kurzemē šogad bija labvēlīgi treniņiem, kas sportistiem ļāva aizvadīt pilnvērtīgu pirmssezonas sagatavošanās posmu. Prieks, ka esam spējuši izveidot draudzīgu un saliedētu kolektīvu, un to uzskatu par lielu vērtību. Sportistiem cenšos atgādināt: motokrosa sacensības, tie ir laimes mirkļi, kuri jāizbauda. Mūsu komandas darbs virzīts uz to, lai ar katru treniņu, ar katrām sacensībām kļūstam meistarīgāki individuāli un visi kopā. Cenšos sportistiem nodot savu 30 gados motokrosā uzkrāto pieredzi. Spēju mācīties no kļūdām, tās labot un vienmēr censties saglabāt pozitīvismu...''

2017.gada sezonā ''F.F.F. Motodraugi'' komandas krāsas pārstāvēs pieci 65cm3 klases sportisti - Uldis Freibergs, Ralfs Vindigs, Ints Ezerkalns, Ralfs Narvids un Rodrigo Līvs Birbels. Elgaru Jonasu redzēsim pie starta barjeras MX1 klasē, Kristers Kalējs startēs ar 85cm3 klases motociklu, bet amatieru klasēs komandu pārstāvēs Indars Brikmanis, Jānis Rudzroga, Aivars Šilfs un Salvis Kovaļevskis.

Komanda ''F.F.F. Motodraugi'' visiem sportistiem un līdzjutējiem novēl veiksmīgu un interesantu 2017.gada motokrosa sezonu un aicina uz atklāšanas sacensībām Jūrkalnē - 18.martā! Motokross ir foršs!


Foto: apPasaule

Enduro rallijs Zantē noticis sešu stundu garumā

Pagājušās nedēļas nogalē, 2. jūnijā Kandavas novada Zantes pagastā aizvadīts Baltijas enduro rallija pirmais posms. Šāda formāta sacensības Latvijā notika trešo reizi. Enduro rallija pirmsākumi meklējami Lietuvā.
E2 klases uzvarētājs Šteinbergs
Foto: motorsportsphotography.lv

Jānis Vinters: "Dubļus atrast varēja, ja tīšām meklēja"

22. aprīlī Ķesterciema Bušu karjerā norisinājās Latvijas kausa pirmais posms Enduro Sprintā un Latvijas čempionāta pirmais posms Enduro.
Foto: Uģis Grantiņš

Par spīti tehniskām problēmām Karro uzvar "Cross Country" Ķesterciemā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 14. aprīlī, Ķesterciema Bušu karjerā noskaidroti Latvijas kausa otrā posma Cross Country uzvarētāji.