Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Cross Country sezonas noslēgums jau šonedēļ Vietalvā

Cross Country sezonas noslēgums jau šonedēļ Vietalvā
Cross Country sezonas noslēgums jau šonedēļ Vietalvā

Jau šajā nedēļas nogalē, 15.oktobrī Vietalvā, sporta un atpūtas centrā „Mailes” norisināsies ceturtais noslēdzošais un šīs sezonas Latvijas čempionāta un Latvijas kausa posms Cross Country. Zinot, ka šīs būs 2016.gada fināla cīņas, skatītājus noteikti gaida pamatīga duelēšanās trasē, kurā sportisti mēģinās izcīnīt sezonas augstākos titulus.

Šogad veiksmīgi aizvadīti trīs šo sacensību seriālu posmi, kuru laikā pulcēti sportisti gan no Latvijas, gan kaimiņvalstīm. Tā kā šonedēļ, Vietalvā noslēgsim 2016.gada sezonu, tā būs pēdējā iespēja dalībniekiem atrādīt spēkus Cross Country disciplīnā, lai kļūtu par šīs sezonas vadošajiem sportistiem. Lai palielinātu interesi skatītāju un noteikti arī pašu sacensību dalībnieku vidū, jāatklāj, ka prestižajā E1 klasē šī brīža sezonas līderis ir Edgars Siliņš, savukārt E2 klasē kopvērtējuma tabulas augšgalā atrodas pieredzējušais motokrosa sportists Ivo Šteinbergs. E3 klasē par līderi kļuvis Lauris Ermanis, bet Enduro klasē uzvaras laurus kopvērtējumā šobrīd plūc Juri Koger no Igaunijas. Tikmēr Senioru vērtējumā līderis ir Einārs Vinters. Q Open klasē ātrākais aizvadītajos trijos posmos bijis Jānis Arbidāns, bet 85cm3 klasē – Markuss Daniels Jauntirāns.

Zināms, ka trases garums būs aptuveni 7 kilometri. Reģistrēties būs iespējams vēl līdz 14.oktobra plkst.:14:00. Aicinām mums pievienoties arī skatītājus, kuriem būs iespēja pavērot īstu vīru cīņu ar dabas izaicinājumiem . Sākums plkst.: 11:00.

Sacensību nolikums ŠEIT :
site-332951.mozfiles.com