Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Foto: Edgars Meņģelis uzvar Nāciju kausa kvalifikācijas braucienā

"Starts ideāls! Kādā ceturtajā aplī nejutos drošs par savu pozīciju, bet paskaotties atpakaļ, pulss nomierinājās. Turpinājumā braucu savā tempā un mēģināju piešauties pie trases, jo pēc dažiem braucieniem segums ir tāds diezgan viltīgs Vietām smilts, vietām ciets. Vēl ir, kur pielikt un domāju, ka rīt visam jābūt kārtībā," pēc brauciena stāsta sportists.Teksts un foto: Jānis Pastars

     [+] [-]

, 2015-10-10 18:42, pirms 9 gadiem
nu vél skopaaku info bij gruuti uzmest ne???

     [+] [-]

, 2015-10-10 20:25, pirms 9 gadiem
Pirmais kvalifikācijas brauciens galā. Kārlis Bole Jr rezultātā 13-ais.
Kārlis:
"Starta taisnē pazuda bremzes, turklāt pirmā līkuma iekšmalā sanāca iesprūst aiz holandieša Van Grīnsvena un dāņa Mikelsena, kas startā pamanījās būt priekšā. Braucienu turpināju gandrīz pēdējais, bet aizcīnījos līdz sestajai vietai. Tad vienā no pagriezieniem nobloķējās bremzes, kā rezultātā noslāpa mocis un uzsēdās uz špūres. Ceļot to nost, notrūka drošības saite un mocis noslāpa. Kamēr pielaidu, pazaudēju pāris pozīcijas. Tad izdevās par vienu vietu pakāpties, bet taisnē pēc leciena no kalna pēkšņi nokrita ķēde. Acīmredzot aizmugurējā zobrata aizsargpanna bija deformējusies un tāpēc arī vairs nespēju turpināt saciksti. Ir dusmas, bet vienlaicīgi arī motivācija rīt kapāties no visa spēka"

Ravis Sootee ceturtais savā kvalifikācijas braucienā!
Raivis:
"Pie starta bomja gāju kā divpadsmitais un nobrīnījos, ka ir atstāta iekšmalas starta vieta, ko arī veiksmīgi izmantoju. Divus apļus nobraucu kā otrais, bet tad mazliet kļūdījos, jo uz dienas beigām trase bija ļoti izsista un vairs nesanāca daži elementi. Tomēr nepadevos un pēc tam kad mani apsteidza vācietis Zienecker un lietuvietis Vaznys, finišā spēju noturēt ceturto pozīciju. Pusbraucienu bja diezgan grūti izturēt dāņa Holm spiedienu, taču beigās finišēju pat ar atrāvienu no piektās pozīcijas."

Kvadru izlases menedžeris Ēriks Eizāns:
"Uzskatu, ka šodienas uzdevums izpildīts un rīt pie starta barjeras iesim kā vieni no pirmaiem (trešie). Pat neskatoties uz to, ka Kārlim mazliet nepaveicās, domāju, ka visi trīs puiši izdarīja maksimumu un trasē parādītais ārums liek cerēt, ka rīt varam pacīnīties par pjedestālu. Šodienas kvalifikācijas uzvarētāji īri ir ļoti labi sagatavojuši tehnku, bet neskatoties uz viņu motociklu jaudu, tomēr ir pārkožami. Tagad tliek izanalizēt šodienas sniegumu un sagatavot močus lai rīt var pienācīgi aizstāvēt Latvijas godu sezonas pēdējā svarīgajā sacensībā!"

Edgara teksts jau ir oriģinālajā versijā