Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Bērnu-jauniešu motokrosa treniņi kopā ar L.Freibergu

Bērnu-jauniešu motokrosa treniņi kopā ar L.Freibergu
Afiša

Jaunā motokrosa sezona ir pavisam tuvu, lai labāk sagatavotos un uzlabotu prasmes, jau 15.martā, sadarbībā ar Latvijas Motosporta federāciju (LaMSF) un Starptautisko Motosporta federāciju (FIM), Liepājas apkārtnē esošajās trasēs tiks uzsāktas bērnu- jauniešu treniņu dienas 50cm3, 65cm3 un 85cm3 klašu braucējiem.

Galvenais treneris – pieredzējušais sportists, kurš savulaik veiksmīgi pārstāvējis Latvijas vārdu pasaulē un joprojām ir spēcīgs konkurents MX1 klasē Latvijas čempionātā – Lauris Freibergs. Pieteikšanās līdz 13. martam!
Treniņu dienas norisināsies no 15. – 19.martam, kuru laikā jaunajiem braucējiem tiks sniegti vērtīgi padomi un nodotas pieredzējušā sportista zināšanas, lai uzlabotu sniegumu trasē. „Treniņos vērtēšu motobraucēju prasmes un sniegšu visnotaļ individuālu pieeju – ja kāds braucot sēdēs nepareizi, tad tam koriģēšu sēdēšanu, bet ja cits nepareizi bremzēs, tam mācīšu par bremzēšanu. Apmācībā galvenokārt būs pats pamats – stabila braukšana un motocikla savaldīšana, lai varētu pārliecinoši braukt. Treniņi būs ļoti dažādi – gan elementu apmācība, gan īsāki un garāki braucieni, gan starti. Galvenais, centīšos motivēt puikas un mācīšu pareizi pieiet sacensībām,” stāsta Freibergs.
Treniņu trases tiks mainītas katru dienu un katrā no tām, protams, nodrošināta arī neatliekamā palīdzība. Pateicoties FIM atbalstam, nodarbībās iekļauts arī bezmaksas baseins, bezmaksas aktivitātes sporta zālē un bezmaksas trenera konsultācijas, tādēļ sportisti tiek aicināti līdzi ņemt peldēšanas piederumus un treniņtērpu. Dalībniekiem FFF Motors bezmaksas stāvvietā būs iespēja novietot savus busus, kemperus u. c auto tehniku, stāvvietā tiks nodrošināta arī motociklu apkope un mazgāšana. Viesu namā „UANETA”, kas atrodas Grobiņā – 5 līdz 10 km rādiusā no trases, tiek piedāvātas arī naktsmītnes par motobraucējiem draudzīgām cenām. Vairāk info.: 26077588 un Par mums
Taču pēc treniņu dienu beigām, tie, kuri vēlēsies, apmācību Laura Freiberga vadībā varēs turpināt. Personīga pieteikšanās pie Laura Freiberga – tel.29249322, e-pasts: laurisfff@inbox.lv, vai rakstot Latvijas Motosporta federācijas sekretārei Egijai Skurbei, e-pasts: egija@lamsf.lv. Vēlreiz atgādinām, ka pieteikšanās termiņš ir 13. marts.