Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels saņem trīs starta pozīciju sodu

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Fetels saņem trīs starta pozīciju sodu
Sebastians Fetels
Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

"Ferrari" pirmās formulas komandas pilots Sebastians Fetels Austrijas Grand Prix izcīņas sacīksti nevarēs uzsākt no 3. starta vietas, kuru izcīnīja kvalifikācijā, jo saņēmis sodu par bloķēšanu.

Incidents notika trases pirmajā sektorā, kad pēc sava lidojošā apļa beigām otrajā kvalifikācijas kārtā Fetels 1. līkuma izejā brauca ļoti lēni, izbojājot Karlosa Sainca lidojošo apli.

Saincs no kontakta izvairījās izbraucot no trases, kā rezultātā tika radīti bojājumi arī "Renault" formulas priekšējam antispārnam, tomēr neraugoties uz to Saincs iekļuva arī izšķirošajā kvalifikācijas kārtā.

Fetels vēlāk gan skaidrojis, ka komanda nav viņu informējusi par Sainca tuvošanos, un arī pats spānietis neuzskata, ka Fetels viņu būtu apzināti traucējis, tomēr tiesneši vācieti sodījuši ar trīs starta vietu sodu, kā arī 1 soda punktu.

Šī incidenta rezultātā uz trešo starta pozīciju pakāpies Kimi Raikonens, kuram blakus startēs Makss Verstapens, kamēr Fetels sacīkstes uzsāks no 6. vietas, startējot blakus 5. pozīcijā esošajam Romēnam Grožānam.

     [+] [-]

, 2018-07-01 10:51, pirms 6 gadiem
Spānis nevis spānietis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja