Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Pirmā Formula – Austrijas GP

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā Viasat Sport Baltic Pirmā Formula – Austrijas GP
Niko Rosbergs un Lūiss Hamiltons
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2016.gada sezonas devīto posmu – Austrijas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides. Nenokavē Pirmo Formulu tikai Viasat Sport Baltic kanālā!

Pēc desmit gadu pārtraukuma atgriežoties Austrijā, abās līdzšinējās sacīkstēs uzvaras izcīnījas Niko Rosbergs, bet Lūiss Hamiltons abas reizes kāpa uz goda pjedestāla otrā pakāpiena. Arī šogad Mercedes piloti ir galvenie pretendenti uz uzvaru Red Bull Ring, bet cīņa par trešo vietu solās būt interesanta. Pēdējos divus gadus to izcīnīja Williams piloti Valteri Botass un Felipe Masa, bet šoreiz ar viņiem nopietni konkurēs Ferrari duets Sebastians Fetels un Kimi Raikonens. Savukārt Red Bull boss Kristians Horners sola, ka atšķirībā no Baku, viņa komandas formulas būs ātras ne tikai kvalifikācijā!

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēdējos divos gados Austrijas Red Bull Ring trase ir bijusi Mercedes un Williams terotorija - divas uzvaras Niko Rosbergam, divas otrās vietas Lūisam Hamiltonam un trešais goda pjedestāla pakāpiens kādam no Williams pilotiem. Tas liecina par trases specifiku un atbilstību jaudā spēcīgākajiem motoriem, tomēr šogad spēku samēri arī jaudas agregātu lauciņā ir nedaudz mainījušies, bet Williams vairs nav viennozīmīgi labākā Mercedes ‘klientu’ motoru komanda. Tas sola iespējamus pārsteigumus un dod kaut nelielas cerības arī mājniekiem Red Bull komandai, kuras īpašnieks Dītrihs Matešics nodrošināja Austrijas GP atgriešanos F1 kalendārā, beidzot paturēt kādu no pjedestāla kausiem arī sev.”

Austrijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 1.jūlijā, 10:55 1.treniņbraucieni.
• Piektdien, 1.jūlijā, 14:55 2.treniņbraucieni.
• Sestdien, 2.jūlijā, 11:45 3.treniņbraucieni.
• Sestdien, 2.jūlijā, 14:55 Kvalifikācija.
• Svētdien, 3.jūlijā, 14:50 Austrijas GP.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja