Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Grožāns: ''Ignorējot zilos karogus, Šūmahers izbojāja man sacīkstes''

Grožāns: ''Ignorējot zilos karogus, Šūmahers izbojāja man sacīkstes''
Ungārijas posma labāko trijnieks - Kimi Raikonens, Lūiss Hamiltons un Romēns Grožāns.
Foto: Digitale/Scanpix

Šodien Ungārijā tika aizvadīts šī gada F1 sezonas 11. posms. Par tā uzvarētāju kļuva ''McLaren'' pilots Lūiss Hamiltons, aiz sevis otrajā un trešajā vietā atstājot abus ''Lotus'' vienības pilotus Kimi Raikonenu un Romēnu Grožānu. Pēc sacīkstes pirmais trijnieks sniedza arī īsus komentārus.

Lūiss Hamiltons: ''Komanda šodien paveica lielisku darbu. Šīs bija ļoti grūtas sacīkstes, taču tas uzvaru padara vēl saldāku. Visu 69 apļu garumā es ne reizi nespēju atrauties, kas radīja nopietnu spriedzi. Sākumā par to parūpējās Grožāns, bet sacīkstes otrajā daļā - viņa komandas biedrs Raikonens. Paralēli pozīcijas aizstāvēšanai, man bija jāsaudzē riepas un jāspēj braukt pietiekami ātri, ko šodien arī izdevās paveikt.''

''Atskatoties uz sezonas pirmajā pusē paveikto, ir skaidrs, ka mums vēl priekšā daudz darāmā, bet šodien labāk par to nedomāsim un vienkārši svinēsim uzvaru,'' nobeidzot sacīja Hamiltons.

Kimi Raikonens: ''Tas ir apkaunojoši, ka atkal nespējām uzvarēt, taču komanda padarīja labu darbu. Starts padevās diezgan labs, taču tad radās problēmas ar KERS sistēmu, kā rezultātā iestrēgu aiz Fernando Alonso. Mirklī, kad KERS atkal darbojās, un trase priekšā bija tukša, beidzot varēju parādīt, uz ko ''Lotus'' formula ir spējīga. Pēc otrā pitstopa komanda sacīja, ka ar Grožānu bijām ļoti tuvu sadursmei, taču domāju, ka viss bija normas robežās. Sacīkšu beigās noķēru Hamiltonu, taču apdzīt viņu nebija iespējams.''

Romēns Grožāns: ''Komandai šis ir labs rezultāts, taču jāatzīst, ka esmu nedaudz vīlies. Sacīkstes pirmā puse izdevās ļoti laba, taču pēc otrajiem pitstopiem iestrēgu aiz Šūmahera, kurš ignorēja zilos karogus, nelaižot mani garām, kā rezultātā zaudēju daudz laika. Šūmahera rīcība man maksāja iespēju pacīnīties par uzvaru, kā arī vietas zaudēšanu Raikonenam, jo šajā trasē ir ļoti grūti apdzīt. Taču par spīti tam, esam ieguvuši daudz punktus konstruktoru kausā, kas ir pozītīvi.''

Tagad F1 komandas ņems garāku pārtraukumu un nākamo posmu aizvadīs pēc mēneša Belģijā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-07-29 22:22, pirms 12 gadiem
kad to večuku beidzot patrieks?

  +4 [+] [-]

, 2012-07-29 22:57, pirms 12 gadiem
pūce rakstīja: kad to večuku beidzot patrieks?
izskatas ka netik drīz grib vēl pagarināt līgumu

  -3 [+] [-]

, 2012-07-29 23:13, pirms 12 gadiem
Nobrauciet jūs kāds tik labi, un tad kritizējiet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-07-29 23:33, pirms 12 gadiem
saceni vēl neesmu redzējis tāpēc par manevriem spriest nevaru, BET Grožāns varētu paklusēt attiecībā uz MS, jo šogad vien MS pats ir pabojājis ļoti nopietni dažas sacensības!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-30 07:43, pirms 12 gadiem
M I K U C I S rakstīja: saceni vēl neesmu redzējis tāpēc par manevriem spriest nevaru, BET Grožāns varētu paklusēt attiecībā uz MS, jo šogad vien MS pats ir pabojājis ļoti nopietni dažas sacensības!
Tu pats saprati ko uzrakstiji?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 09:53, pirms 12 gadiem
drusku samudžināti sanāca, bet pamatdoma - Grožāns pats šogad arī MS ir izbojājis sacensības!

edzus72 rakstīja: Tu pats saprati ko uzrakstiji?

  +3 [+] [-]

, 2012-07-30 11:33, pirms 12 gadiem
Bad karma junioram Grožānam. Lai nebrūķē muti. Pats vairākkārtīgi šosezon ir bojājis citiem sacīsktes. Vienreiz pat laupot pašam MS cerības uz pjedestālu. Lai gurķis atslābst.

Turklāt liellopa izkārnījums ir viņa teorija par cīnīšanos par uzvaru. Viņam no pirmā trijnieka pēdējā sacīkstes nogrieznī bija visvecākās riepas. Lai priecājas, ka Vetels viņu nepanāca. Cīņā ritens pie riteņa Grožāns sevi vēl nav pierādījis.