Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss brīdina Leklēru un Verstapenu, ka arī viņš drīz cīnīsies par uzvarām

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss brīdina Leklēru un Verstapenu, ka arī viņš drīz cīnīsies par uzvarām
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Karloss Sainss atzinis, ka šobrīd vēl nav pilnībā sapraties ar jauno "Ferrari F1-75" sacīkšu mašīnu, taču sola to izdarīt iespējami drīz un tad arī iesaistīties cīņā par uzvarām ar Šarlu Leklēru un Maksu Verstapenu.

Pirmajos divos F1 sezonas posmos Sainss cīņas par uzvarām "vērojis" no aizmugures. Bahreinā viņš finišēja otrais, taču tikai pēc Verstapena izstāšanās, kamēr Saūda Arābijā palika gan aiz komandas biedra Leklēra, gan "Red Bull" komandas līdera. Nevienā no abiem gadījumiem viņš nespēja izrādīt pretenzijas uz pirmo pozīciju.

Sainss neslēpj, ka vēl jaunajā mašīnā nejūtas perfekti, un turpina strādāt, lai spētu izmantot tās pilno potenciālu.

"Šajā reizē biju krietni apmierinātāks nekā Bahreinā," stāsta Sainss. "Manā garāžas pusē ir panākt zināms progress ar to, kā es jūtu šo mašīnu. Tā kā Džidā bijām tikai 100 dienas pēc tam, kad tur startējām ar iepriekšējā gada mašīnu, tas ļāva daudz ko saprast, arī to, cik ļoti man vajag adaptēt šo mašīnu savai patikšanai, un bija sajūta, ka ir sperts solis uz priekšu šajā virzienā."

Pēc diviem posmiem Sainss ir otrajā vietā čempionātā, 12 punktus aiz Leklēra. Tomēr viņš sola, ka pienāks sacīkstes, kurās spāņu pilots pieteiksies cīņai par uzvaru.

"Kamēr šajā mašīnā nejūtos simtprocentīgi labi, ir svarīgi turpināt gūt punktus un pjedestālus," saka Sainss. "Kad būšu sasniedzis šos simts procentus, pievienošos abiem puišiem cīņā par uzvarām."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...