Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Eklstons: ""Mercedes" būs jāpieņem šis spriedums kā "taisnīgs"

Eklstons: ""Mercedes" būs jāpieņem šis spriedums kā "taisnīgs"
Luiss Hamiltons
Foto: AP

F-1 boss Bērnijs Eklstons izteicies, ka Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) lēmums "McLaren" melošanas lietā "Mercedes-Benz" uzņēmumam būs jāpieņem kā "taisnīgs".

Pirms rītdien paredzētās FIA Pasaules Motoru Sporta padomes sēdes, kurā izskatīs "McLaren" komandas negodīgo rīcību pasaules čempionāta pirmā posma Austrālijas "Grand Prix" laikā, Eklstons britu medijiem norādījis, ka ir pārliecināts par "Mercedes" objektīvo skatījumu uz šīs lietas iznākumu.

Pagājušajā nedēļā "Mercedes" un "Daimler" šefs Dīters Zeče brīdināja, ka "nepamatota soda" gadījumā autoražotājs var pārdomāt sadarbību ar "McLaren".

Britu laikrakstam "Times" Eklstons norādīja: "Esmu pozitīvi noskaņots, ka "Mercedes" pieņems šo sodu kā taisnīgu attiecībā pret visiem pārējiem. Pat, ja soda mērs pārsniegs šā brīža cerības uz labvēlīgu iznākumu, tas būs taisnīgs, un ceru, ka viņi to atbalstīs." Eklstons piebilda, ka nedomā, ka "Mercedes" varētu pamest F-1 tikai tādēļ, ka kāds ir izdarījis kaut ko nepareizu un ticis sodīts. "Domāju, viņiem būs reālistiska izpratne šajā jautājumā."

Par iespējamiem soda mēriem šobrīd izskan versijas par punktu atņemšanu vai pat Luisa Hamiltona diskvalificēšanu uz vairākām sacīkstēm. Spāņu mediji vēsta, ka "McLaren" rezerves pilots Pedro de la Rosa ir gatavs piedalīties Spānijas "Grand Prix" posmā.

Izmantotie resursi:
f1-live.com


, 2009-04-28 20:27, pirms 15 gadiem
Bulshit
, 2009-04-28 20:29, pirms 15 gadiem
Izstasies Mclaren ja bus bargs sods
, 2009-04-28 20:31, pirms 15 gadiem
der noskatities sito
f1.gpupdate.net: Formula One news, photos and results at...
FIA jau agrak pazinoja ka hamiltons netiks sodits, bet mclaren varetu sodit pec pilnas programas.
par to aiziesanu runajot diezgan drosi var teikt ka ja mclren piespriedis naudas sodu tad mercedes teiks ardievas. vini jau tagad so projektu nespej pavilkt.
ai nav jegas spriedelet, rit redzesim kas notiks!
, 2009-04-28 20:37, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: der noskatities sito
f1.gpupdate.net: Formula One news, photos and results at...
FIA jau agrak pazinoja ka hamiltons netiks sodits, bet mclaren varetu sodit pec pilnas programas.
par to aiziesanu runajot diezgan drosi var teikt ka ja mclren piespriedis naudas sodu tad mercedes teiks ardievas. vini jau tagad so projektu nespej pavilkt.
ai nav jegas spriedelet, rit redzesim kas notiks!
Man gan personiski šķiet,ka Hamis saņems visbargāko sodu,jo kā zināms,tad noziedzīgu pavēļu izpildīšana neatbrīvo no atbildības!Lai kas tās arī nebūtu devis!
Šoreiz tautas paruna-neroc citam bedri,jo pats tajā vari iekrist-rullē,jo Maki raka bedri TOYOTA (Trulli),bet izraka paši sev!
, 2009-04-28 20:53, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Man gan personiski šķiet,ka Hamis saņems visbargāko sodu,jo kā zināms,tad noziedzīgu pavēļu izpildīšana neatbrīvo no atbildības!Lai kas tās arī nebūtu devis!
Šoreiz tautas paruna-neroc citam bedri,jo pats tajā vari iekrist-rullē,jo Maki raka bedri TOYOTA (Trulli),bet izraka paši sev!
nu nezinu gan, hamiltons pats personigi pirms malaizijas esot atvainojies vaitingam un vins atvainosanos pienemis. ari vitmars aizsutijis atvainosanas vestuli maksim. un kas pats galvenais ka deniss ''brivpratigi'' atkapies no pedejiem vina pienakumiem F1. domaju ka tiesi denisa atkapsanas varetu nospelet par labu mclaren. nav noslepums ka tiesi denis ir vienmer bijis pret maFIAs izdaribam par labu viniem izdevigakajai komandai ferrari(laigan si lobeana vairs nav tik aktiva ka agrak) un vina aizvaksana no cela loti atbrivo maksa un bernija rokas.jebkura gadijuma sods bus maigaks neka tam butu jabut. vini nemaz nevar atlauties sodit mclaren pec pilnas programas jo tada gadijuma deniss var izplapaties ka maksis ar berniju vina silti ieteikusipamest vina amatu. uz to norada pasa denisa teiktais ka ''moslijs un eklstons pec vina neskumsot''.
varbut es skatos parak tala nakotne, bet loti bargs sods var sagraut legendaru F1 komandu un stipri izsist no sliedem jaunako F1 cempionu kurs viniem pasiem ienes milzu ienakumus.
par to bedri pilnigi piekritu. viss sitais ir pateicoties tam ka mclaren gribeja izcinit par 1(!!!) punktu vairak neka bija nopelnijusi.
, 2009-04-28 20:53, pirms 15 gadiem
Nu tā kā mazi bērni!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-28 21:03, pirms 15 gadiem
Eklstonu karstā eļļā izvārīt vajadzētu
, 2009-04-28 21:11, pirms 15 gadiem
man gan jau liekas ka Hamis pats ir tieši vainīgs - kā nekā pats samelojās! Un tas ka atvainojās nemaina faktu kā tādu...Ja soda, tad soda abus! Bet vispār jau ar tām tiesām, padomēm utt. paliek par traku - cik tad var. Man domāt ka jāmaina F1 vadība...Eklstonam un Moslijam jāiet pensijā!!!
, 2009-04-28 21:30, pirms 15 gadiem
buuvnieks rakstīja: man gan jau liekas ka Hamis pats ir tieši vainīgs - kā nekā pats samelojās! Un tas ka atvainojās nemaina faktu kā tādu...Ja soda, tad soda abus! Bet vispār jau ar tām tiesām, padomēm utt. paliek par traku - cik tad var. Man domāt ka jāmaina F1 vadība...Eklstonam un Moslijam jāiet pensijā!!!
vinam komanda lika. ja tev prieksnieks kurs tev maksa miljonus liktu valdibai melot tu ari melotu
, 2009-04-28 21:34, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: vinam komanda lika. ja tev prieksnieks kurs tev maksa miljonus liktu valdibai melot tu ari melotu
iespējams! bet zinot apstākli ka melos var pieķert (kas arī notika), padomātu pirms ko tādu darītu...Drīzāk domāju ka viņš varbūt ir godkārīgs - pašam jau arī gribējās to trešo vietu!
, 2009-04-28 21:35, pirms 15 gadiem
Mercedes ies prom no McLaren, vai no F1?jo arii Brawniem ir sakars ar Mercedes
, 2009-04-28 21:51, pirms 15 gadiem
Pff
, 2009-04-28 22:23, pirms 15 gadiem
buuvnieks rakstīja: iespējams! bet zinot apstākli ka melos var pieķert (kas arī notika), padomātu pirms ko tādu darītu...Drīzāk domāju ka viņš varbūt ir godkārīgs - pašam jau arī gribējās to trešo vietu!
protams ka hamiltons ir godkarigs un mes zinam ka vins ir arkartigi godkarigs, tads ir katrs labs sportists. ja sportists nav godgarigs un negrib but pec iespejas augstak tad naf*g vins vispar ir vajadzigs.
, 2009-04-28 22:27, pirms 15 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: Mercedes ies prom no McLaren, vai no F1?jo arii Brawniem ir sakars ar Mercedes
viniem daleji pieder mclaren komanda kuriem vini ari piegada motorus tapat ka brawn un force india, bet vini plano pardot savu komandas dalu lai taja vairs nav jaiegulda nauda. ja mclaren, brawn un force india nakamgad neizdomas izmantot cosworth dzinejus tad vini vienkarsi turpinas piegadata motorus, vieniga atskiriba ka mercedes vairs nedos mclaren motorus pa velti un vairs taja neieguldis naudu, bet piedavas motorus pa maksu tapat ka citam komandam.
, 2009-04-28 22:44, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: viniem daleji pieder mclaren komanda kuriem vini ari piegada motorus tapat ka brawn un force india, bet vini plano pardot savu komandas dalu lai taja vairs nav jaiegulda nauda. ja mclaren, brawn un force india nakamgad neizdomas izmantot cosworth dzinejus tad vini vienkarsi turpinas piegadata motorus, vieniga atskiriba ka mercedes vairs nedos mclaren motorus pa velti un vairs taja neieguldis naudu, bet piedavas motorus pa maksu tapat ka citam komandam.
sk., paldies
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.