Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

No šī gada F1 sacīkstes legāli būs vērojamas internetā

No šī gada F1 sacīkstes legāli būs vērojamas internetā
Foto: imago/HochZwei/Scanpix

"Formula 1" organizatori beidzot nākuši klajā ar piedāvājumu legāli vērot pasaules čempionāta posmus interneta tiešraidēs, turklāt piedāvājot dažādus risinājumus, kas TV skatītājiem nebūs pieejami.

Lai gan jau iepriekšējos gados daudzi izmantoja nelegālus vai puslegālus veidus, kā skatīties F1 sacīkstes internetā, jo ne visiem pieejami TV kanāli, kas piedāvā to tiešraides, no 2018. gada sezonas pirmo reizi būs pieejams pilnībā legāls un kvalitatīvs produkts "F1 TV Pro".

Papildus iespējai noskatīties visus posmus bez reklāmām, "F1 TV Pro" piedāvā arī sacensību komentārus vairākās valodās, tāpat būs iespēja jebkurā laikā pieslēgties katra pilota mašīnai un vērot braukšanu no viņu skatpunkta. Tas noteikti iepriecinās tos līdzjutējus, kas fano par kādu konkrētu sportistu vai komandu.

Šis ir viens no jauninājumiem, ko dzīvē ieviesuši F1 pasaules čempionāta īpašnieki no "Liberty Media".

"Prezentējot "F1 TV Pro", esam ielikuši pamatu savai digitālajai transformācijai," stāsta "Formula 1" digitālā un jaunā biznesa nodaļas direktors Frenks Arthofers. "Šis abonēšanas produkts pamatā domāts mūsu lielākajiem F1 līdzjutējiem. Mēs uzskatām, ka sportam jāpiesaista jauni fani, tomēr nedrīkst aizmirst par jau esošu produktu uzlabošanu un attīstīšanu, lai apmierinātu esošo līdzjutēju vēlmes."

Ar "F1 TV Pro" starpniecību būs iespējams tiešraidēs vērot arī F1 atbalsta sacensību "Formula 2", "Porsche Supercup", "GP3", kā arī citas tiešraides.

Pakalpojums būs pieejams lielākajā daļā Eiropas, kā arī Amerikā. Tā cena svārstīsies no astoņiem līdz 12 ASV dolāriem mēnesī, būs iespējams iegādāties arī gada abonementus, kuru cenas tiks noteiktas, atkarībā no attiecīgā tirgus.


, 2018-02-28 13:44, pirms 6 gadiem
Legaali, bet pa maksu.. un nelegaalie nekur nepazudiis. Un gan jau lielaakaa dalja izmantos nelegaalos, tomeer 8-12 dolaari, tur var vienu dienu normaali nokost, ja paarveersh eirikos
, 2018-02-28 13:53, pirms 6 gadiem
Mums, cik noprotu, nebus pieejams.
, 2018-02-28 13:55, pirms 6 gadiem
Tad jau skatoties pa livetv tas skaitās nelegāli?
, 2018-02-28 14:01, pirms 6 gadiem
zb83 rakstīja: Tad jau skatoties pa livetv tas skaitās nelegāli?
loģiski ka nelegāli.. kā vispār tik muļķīgu jautājumu var uzdot..
, 2018-02-28 15:47, pirms 6 gadiem
Nu vispār sen bija laiks. Neviens jau nedomā, ka nelegālos izskaudīs, bet tas, ka kaut kam legālam piedāvājumā bija jābūt, jau vairāk kā skaidrs.
, 2018-02-28 16:45, pirms 6 gadiem
Legāli internetā tak visu laiku ir bijis, kaut vai shortcut.lv RTL kanāls! Bet pirmā reize, kad F1 paši piedāvā šādu servisu. Viena forša lieta gan tā, ka pats, kad gribi izvēlies no kuras formulas skatīties. Tas mēneša abonements gan ir dīvains, kāda no viņa jēga mēnesī, kad nav sacīkstes vai tikai viena? Un ja nav iespējas skatīties vēsturiskās sacīkstes tad slikti! Būtu labāk, kad vari samaksāt par vienu sacīksti un to skaties.
, 2018-02-28 17:36, pirms 6 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Legaali, bet pa maksu.. un nelegaalie nekur nepazudiis. Un gan jau lielaakaa dalja izmantos nelegaalos, tomeer 8-12 dolaari, tur var vienu dienu normaali nokost, ja paarveersh eirikos
Par 8 eiro vienīgi var nokost gabalu desas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens izcīna "Red Bull" komandai 100. pole position

"Red Bull" piloti izcīnījuši tiesības Ķīnas GP sacīkstē svētdien startēt no pirmās rindas, bet Makss Verstapens nodrošināja savai komandai jau 100. pole position tās vēsturē. Lielisks sniegums arī Fernando Alonso izpildījumā, kurš sasniedza sev trešo starta vietu.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com
2

Verstapens atkaro vairākas pozīcijas un uzvar Ķīnas GP sprintā

Pirmajos apļos saskaroties ar baterijas problēmām, "Red Bull" pilots Makss Verstapens tomēr spēja atgūt ātrumu, apdzina Fernando Alonso un Lūisu Hamiltonu, kļūstot par Ķīnas F1 posma sprinta sacensību uzvarētāju. Hamiltons guva otro vietu, bet trešais pēc spraigas cīņas finišēja Serhio Peress.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.