Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Vēbers: "Fetels savu karjeru noslēgs ātri"

Vēbers: "Fetels savu karjeru noslēgs ātri"
Marks Vēbers un Sebastians Fetels
Foto: Press Association/Scanpix

Formula 1 veterāns Marks Vēbers uzskata, ka aizvadīto četru sezonu pasaules čempions Sebastjans Fetels savu autosportista karjeru beigs ātri.

"Red Bull" komandas sastāvā Vēbers kopā ar Fetelu aizvadīja piecas sezonas, nevienā no tām nespējot viņu uzveikt. Sevišķi vājš uz sava daudz jaunākā komandas biedra fona Vēbers izskatījās aizvadītajā gadā, kad Fetels guva 13 uzvaras, bet austrālietis - nevienu.

"Rezultāti nerunā man par labu," intervijā žurnālam "Motor Sport" stāsta Vēbers, kurš turpmāk "Porsche" komandas sastāvā startēs Lemānā. "Īpaši atšķirība bija jūtama, kad pārgājām uz "Pirelli" riepām. Viņš mani, braucot ar tām, burtiski iznīcināja, taču es ar to spēju sadzīvot."

Vēbers atzīst, ka Fetels ir ļoti spēcīgs pilots: "Es vienmēr esmu uzskatījis, ka Fernando Alonso ir labākais un joprojām tā domāju, taču tā tas ir tikai svētdienās. Viena apļa sprintā Fetels ir nepārspējams un es runāju ne vien par viņa ātrumu, bet arī sagatavotību. Seba stiprā puse ir spēja startā aizmukt no visiem un pēc tam braukt brīvā trasē. Viņš ir kā dators. Viņa vienīgais trūkums ir bijis jūtams tikai ātrajos līkumos."

Vēbers uzskata, ka Fetels, kuram šobrīd ir tikai 26 gadi, taču jau četri F1 tituli kabatā, savu autosportista karjeru noslēgs ātri, iespējams, pirms tam aizvadot kādu sezonu "Ferrari" komandā.

"Ziniet ko? Manuprāt, Sebs visu savā dzīvē paveic ātri," secina Vēbers. "Augstos rezultātus sacīkstēs un titulus viņš ir guvis ātri, viņš agri ir kļuvis par tēvu un domāju, ka arī karjeru beigs agri. Iespējams, viņš vēl "paspridzinās" sarkanajā mašīnā un pēc tam teiks ardievas."

Izmantotie resursi:
INAUTONEWS


, 2014-01-29 00:23, pirms 10 gadiem
taisnibu Marks runaa
, 2014-01-29 00:57, pirms 10 gadiem
protams, ka taisnību!

bet nu te salīdīs mazie SC lietotāji, kuri būs tuvāki Sebam nekā Vēbers un visu zinās labāk
, 2014-01-29 06:56, pirms 10 gadiem
hahah trashtalk sākās
, 2014-01-29 09:00, pirms 10 gadiem
sāksies sezona un tad jau redzēs kas ko spridzinās.
, 2014-01-29 09:54, pirms 10 gadiem
26 gados kļūt par senci nav diez ko ātri - es teiktu normāli 26 gados dabūt 4 titulus gan ir superīgi ātri!
, 2014-01-29 11:42, pirms 10 gadiem
kungs rakstīja: protams, ka taisnību!

bet nu te salīdīs mazie SC lietotāji, kuri būs tuvāki Sebam nekā Vēbers un visu zinās labāk
Un tu laikam būtu tas, kas ir viņam tuvumā un zin kaut ko. Tā runa par ātro aiziešanu ir totālākā tufta. Diez vai kāds vispār kaut ko Sebam par to prasījis un pat neredzu jēgu prasīt, ja viņa karjera pat nav pusē....
, 2014-01-29 12:21, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Un tu laikam būtu tas, kas ir viņam tuvumā un zin kaut ko. Tā runa par ātro aiziešanu ir totālākā tufta. Diez vai kāds vispār kaut ko Sebam par to prasījis un pat neredzu jēgu prasīt, ja viņa karjera pat nav pusē....
mazais ierunājās? pat nesaproti ko es esmu teicis? es teicu, ka Veberam taisnība un, ka diez vai kāds no šjienes Sebam ir tuvāk kā Vebers bijis auna piere, Tu
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Sainss: "Kad bija laiks lidot uz Austrāliju, aizvien atrados gultas režīmā"

Vēl brīdī, kad Karloss Sainss devās uz lidmašīnu, lai lidotu uz Austrāliju, sportistam nešķita, ka būs gatavs stāties uz starta F1 čempionāta trešajā posmā. Pēc izcīnītās uzvaras spāņu pilots atklāj, kā rīkojies, lai divu nedēļu laikā spētu atlabt no apendicīta operācijas un fiziski izturētu sacīkšu distanci.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Rikjardo: "Sezonu nebiju paredzējis sākt šādi"

Daniels Rikjardo neslēpj, ka šobrīd piedzīvo nedaudz grūti periodu, tomēr uzsver, ka kritizētājus neklausās. Otrs RB komandas pilots Juki Cunoda rāda labāku veikumu, Austrālijā sasniedzot septīto vietu. Tomēr Helmuts Marko arī viņu mudina uzlabot savu veikumu vēl vairāk, lai saglabātu izredzes kandidēt uz vietu "Red Bull" komandas sastāvā.