Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Massa: ''Ja būtu vairāk veiksmes, kļūtu par čempionu''

Massa: ''Ja būtu vairāk veiksmes, kļūtu par čempionu''
Felipe Massa
Foto: AFP

Pirmās Formulas (F-1) vienības ''Ferrari'' brazīļu pilots Felipe Massa atzinis, ka vienīgā lieta, kas pērn traucējusi iegūt čempiontitulu, bijusi veiksmes nepietiekamība.

''Šosezon cīnīšos tikai par uzvaru kopvērtējumā. Ar otro vietu nebūšu apmierināts,'' vācu uzdevumam Auto Motor und Sport sacīja F-1 pilots. ''Ja arī biju kaut kādā mērā vājāks par [Kimi] Raikonenu [otrs ''Ferrari'' pilots, kurš pērn kļuva par pasaules čempionu - aut.], tad vienīgi tajā ziņā, ka man bija mazāk veiksmes.''

Massa arī paziņojis, ka Brazīlijā pēc Airtona Sennas nāves 1994. gadā visi gaida kādu, kas beidzot spēs tikpat sekmīgi startēt, kā leģendārais brazīlis. ''Rubensam [Baričello] bija grūts uzdevums - ikviens no viņa gaidīja tikpat spožus panākumus kā no Sennas. Arī es esmu to izjutis uz savas ādas. Ceru, ka mani tautieši saprot, ka būtu kļuvis par pasaules čempionu, ja man būtu izturīgāka mašīna.''

Pērn Massa pilotu kopvērtējumā ierindojās ceturtajā vietā, piekāpjoties komandas biedram Raikonenam, kā arī abiem ''McLaren'' pilotiem Luisam Hamiltonam un Fernando Alonso, savukārt ''Ferrari'' pēc ''McLaren'' diskvalifikācijas par spiegošanu pārliecinoši triumfēja Konstruktoru kausā, otrās vietas ieguvējus ''BMW Sauber'' apsteidzot par 103 (!) punktiem.

Izmantotie resursi:
www.formula1.com


, 2008-01-28 00:10, pirms 16 gadiem
Baac... sita sezona buus vel labaka nekaa pagajushaa...
, 2008-01-28 00:19, pirms 16 gadiem
Calis attapaas,nu veiksme...
Ja raikonenam buustu veiksme pirmajos 5os posmos,tad vinjs butu paarliecinoss cempions.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Medijs: Steiners atradis investoru, lai pārņemtu vienu no F1 komandām

Pēc aiziešanas no "Haas" vadītāja posteņa Ginters Steiners, pēc neoficiālām ziņām, strādā pie grandioza projekta, kā rezultātā kopā ar investoriem varētu pārņemt kādu no esošajām F1 komandām.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.