Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Ferrari" pasmejas par iespējamo Hornera stāšanos Eklstouna vietā

"Ferrari" pasmejas par iespējamo Hornera stāšanos Eklstouna vietā
"Ferrari" prezidents Luka di Montedzimolo
Foto: Digitale/Scanpix

"Ferrari" prezidents Luka di Montedzimolo uzskata, ka Bernijs Eklstouns ir tikai pajokojis, sakot, ka par nākamo F1 čempionāta vadītāju varētu kļūt "Red Bull" komandas boss Kristians Horners.

Eklstouns ir tuvu tam, lai atkāptos no ilgus gadus ieņemtā Formula 1 vadītāja posteņa, tomēr arvien pat spekulāciju līmenī nav spilgtu piemēru, kas īsti varētu kļūt par viņa aizvietotāju. Pats Eklstouns spāņu laikrakstam "Marca" par savu favorītu nosaucis Horneru.

"Viņš ir inteliģents cilvēks un es domāju, ka viņš spētu saprasties ar visiem cilvēkiem, kuriem nepieciešams," apgalvo Eklstouns.

Tikmēr Luka di Montedzimolo intervijā itāļu TV kanālam "Rai Uno" par šo iespējamību tikai sajūsminās: "Gadi iet, taču viņš atkal un atkal nebeidz stāstīt jokus! Man ir prieks, ka viņam aizvien pietiek enerģijas, lai to darītu."

Tāpat Di Montedzimolo netic, ka Eklstouns uzskata tagadējo F1 čempionu Sebastjanu Fetelu par labāku pilotu nekā savulaik bijis Airtons Senna. Šādus izteikumus kādā intervijā klāstīja pats Eklstouns.

"Eklstouns vienmēr saka to, kas nepieciešams," skaidro Di Montedzimolo. "Protams, nav šaubu, ka Fetels ir lielisks pilots. Viņš ir nopietns jauns cilvēks, kurš ir izcīnījis daudzas uzvaras, tādēļ ir pelnījis cieņu."

Pa to laiku itāļu izdevums "Autosprint" raksta, ka "Ferrari" komandas jaunais dizaineris Džeimss Elisons, kurš iepriekšējās sezonās radījis ātrās "Lotus" sacīkšu mašīnas, nolēmis mainīt leģendārās Maranello vienības veicamo ceļu tehniskajā attīstībā. Viņa pakļautībā notikšot atteikšanās no šobrīd izmantotajiem risinājumiem priekšējā piekarē, kā arī citās jomās. Eklstouns cer, ka šī komanda 2014. gada F1 sezonā atkal spēs cīnīties par titulu.

"Cilvēki domā, ka ar "Ferrari" vārdu pietiek, lai izcīnītu uzvaras," stāsta Eklstouns. "Tomēr es zinu, ka Di Montedzimolo pirms nākamās sezonas komandā ir ielicis kaut ko daudz vairāk un nākošgad mēs redzēsim pavisam citu "Ferrari"."

Eklstouns gan pieļauj, ka pie nepietiekami labā snieguma šajā sezonā varētu būt vainojams Fernando Alonso: "Es nezinu, vainojama komanda vai pilots? Ceru, ka Fernando nav zaudējis savu entuziasmu. Ja komanda nespēj dot braucējam tādu mašīnu, kādu tas vēlas, var sākties problēmas."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

Ferrari spēs cīnīties par 2014. gada F1 titulu?

  • 66

  • 15



, 2013-11-27 18:39, pirms 10 gadiem
hm kapēc tikai 2 varianti? vēl jau varētu McLaren vai Mercedess pacīnīties. Ar jaunajām izmaiņām nekas nav prognozējams kamēr pirmais posms nav beidzies
, 2013-11-27 19:09, pirms 10 gadiem
pūce rakstīja: hm kapēc tikai 2 varianti? vēl jau varētu McLaren vai Mercedess pacīnīties. Ar jaunajām izmaiņām nekas nav prognozējams kamēr pirmais posms nav beidzies
Moš tpc. ka raksts par Ferrari ? Par to neesi iedomājies ?
, 2013-11-27 19:16, pirms 10 gadiem
Tā pat Ferrari vinēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-28 11:23, pirms 10 gadiem
Cerams, ka Kimi paņems otro titulu
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Hamiltons: "Sausā trasē man nav izredžu pret "Red Bull" un "Ferrari" pilotiem"

Slapjā trasē izcīnījis pirmo starta vietu uz Ķīnas GP sprinta sacīksti, Lando Noriss atklājis, ka pēdējā lidojošajā aplī pielietojis "visu vai neko" taktiku. Lūiss Hamiltons spiests atzīt, ka sausā trasē noteikti nespēs finišēt otrajā vietā, lai gan sprintu rīt sāks no pirmās rindas. Arī Fernando Alonso izaicinošajos apstākļos izvēlējies iziet uz risku, kas atnesa viņam trešo vietu. Makss Verstapens tikmēr neesot spējis dabūt riepās vajadzīgo temperatūru, tādēļ mašīna slīdēja un iznākumā vien ceturtā pozīcija.
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

Medijs: Steiners atradis investoru, lai pārņemtu vienu no F1 komandām

Pēc aiziešanas no "Haas" vadītāja posteņa Ginters Steiners, pēc neoficiālām ziņām, strādā pie grandioza projekta, kā rezultātā kopā ar investoriem varētu pārņemt kādu no esošajām F1 komandām.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.