Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels grib izskaidroties, Hamiltons atsakās sarunāties

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels grib izskaidroties, Hamiltons atsakās sarunāties
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Pēc Azerbaidžānas Grand Prix sacīkstēs piedzīvotās sadursmes, par kuru diskusijas turpinās jau trešo dienu, Sebastians Fetels izteicis gatavību to izrunāt ar Lūisu Hamiltonu, kurš savukārt nekādās diskusijās ar savu konkurentu nevēlas iesaistīties.

"Man pret viņu nav nekādu pretenziju," atzīst "Ferrari" pilots Fetels, kurš F1 posmā Baku ielu trasē izraisīja tīšu sadursmi ar Hamiltonu. "Es cienu viņu kā braucēju, tādu kāds viņš ir. Droši vien viņa nolūks nebija sabojāt manu antispārnu, jo tā viņš riskētu arī ar savu mašīnu, un varbūt pat nāktos izstāties. Šobrīd nav īstais laiks to apspriest, es izrunāšu to ar viņu, tiksim ar to skaidrībā un dzīvosim tālāk."

Lai gan Fetels, kurš uzskatīja, ka pirms šī incidenta "Mercedes" pilots tīšuprāt strauji nobremzējis, vēlas izrunāt notikušo, Hamiltons neizrāda ne mazāko vēlmi to darīt.

"Pirmkārt, viņam nav mana telefona numura," saka Hamiltons. "Es no savas puses runāšu trasē, tas man ir svarīgākais. Tas, kas notika, nebija pareizi, bet man lielākā problēma šķiet tā, ka zaudēju šajās sacīkstēs dēļ problēmām ar galvas aizsargresti. Ir jāpaiet laikam, lai emocijas norimtos, bet tas, ko viņš izdarīja, bija necieņas izrādīšana. Pat, ja es būtu rīkojies tā, kā viņš saka un speciāli strauji bremzējis, arī tad tas neattaisnotu viņa rīcību. Tagad es gribu uzvarēt nākamajos 12 posmos."

Jautāts par to, vai notikušais neietekmēs viņa reputāciju, četrkārtējais F1 čempions Fetels saka: "Nē. Mēs esam šeit, lai sacenstos. Cilvēki gaida, ka mēs cīnīsimies un darīsim to ar elkoņiem, to viņi grib. Dažreiz piloti nokļūst cieši viens pie otra, bet cilvēki grib redzēt reālas apdzīšanas. Man patika šīs sacensības, bet domāju, ka nav pareizi tas, ka es saņēmu sodu, bet Hamiltons nē."

Jau ziņots, ka abi piloti vispirms sadūrās, kad Hamiltons līkuma izejā straujāk piebremzēja, uz ko Fetels atbildēja ar iegriešanu britu pilota formulas sānos. Abi incidenti notika braucot aiz drošības mašīnas.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

Slēpts komentārs: fire

  +5 [+] [-]

, 2017-06-27 12:02, pirms 7 gadiem
Let them fight

     [+] [-]

, 2017-06-27 12:15, pirms 7 gadiem
Kas tur ko skaidroties?

  +6 [+] [-]

, 2017-06-27 12:44, pirms 7 gadiem
Hamiltons noraustijas

  +4 [+] [-]

, 2017-06-27 12:58, pirms 7 gadiem
Nu tak beidziet vienreiz no mušas izpūst ziloni. Sebs saņēma max iespējamo sodu (to pat tiesneši atzina). Ko gan vēl Hamis grib? Lai Sebu diskvalificē? Tik viegli Hamis to titulu neizcīnīs.

Protams, Austrijā Sebs šādi nevarēs rīkoties, jo tad uz UK posmu gan būs 1 gonkas bans.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-06-27 13:10, pirms 7 gadiem
Abiem vajag uzsist pa zilai acij un miers mājās!

  +3 [+] [-]

, 2017-06-27 14:38, pirms 7 gadiem
Abi nebija bez vainas, tikai Fetels saņēma sodu no tiesnešiem, bet Hamelis - no augšas. Tā kā lai beidz muldēt, ka šis te nevainīgs upuris. Un vēl gribēja, lai Valteri Fetelu piebremzē, jo pats neko nespēja padarīt. Ņuņņa!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-27 14:58, pirms 7 gadiem
F1 laikam reitingi krītas ka taisa skandālus

     [+] [-]

, 2017-06-27 16:25, pirms 7 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Nu tak beidziet vienreiz no mušas izpūst ziloni. Sebs saņēma max iespējamo sodu (to pat tiesneši atzina). Ko gan vēl Hamis grib? Lai Sebu diskvalificē? Tik viegli Hamis to titulu neizcīnīs.
Šumaheram par līdzīgu cūcību reiz atņēma visas sezonas rezultātus.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-27 19:13, pirms 7 gadiem
Mercedes laikam doma ka visiem tagad jabrauc lenak lai šie var viegli uzvaret,,un nezin ko ta neruna par to ka Botass iepisa Kimi sanos...nevardiņa un sodu ar nedabuja kaut ka jocigi vieniem ir sodi otriem nav...

  -2 [+] [-]

, 2017-06-27 21:05, pirms 7 gadiem
United Fans rakstīja: Mercedes laikam doma ka visiem tagad jabrauc lenak lai šie var viegli uzvaret,,un nezin ko ta neruna par to ka Botass iepisa Kimi sanos...nevardiņa un sodu ar nedabuja kaut ka jocigi vieniem ir sodi otriem nav...
Botass tīši taisnē? Es kaut ko esmu palaidis garām?

     [+] [-]

, 2017-06-28 00:43, pirms 7 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Šumaheram par līdzīgu cūcību reiz atņēma visas sezonas rezultātus.
Tur gan MSC tīšām to visu izdarīja, tāpēc noņēma sezonu, ja pareizi atminos

     [+] [-]

, 2017-06-28 09:07, pirms 7 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Tur gan MSC tīšām to visu izdarīja, tāpēc noņēma sezonu, ja pareizi atminos
Un Fetels nē?

Tikai MŠ gadījumā tas izšķīra čempja likteni.