Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss: "Ar "Mercedes" vai "Ferrari" formulu Hilkenbergs uzreiz uzvarētu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss: "Ar "Mercedes" vai "Ferrari" formulu Hilkenbergs uzreiz uzvarētu"
Niko Hilkenbergs. Foto: Facebook.com/NicoHulkenberg.official

Jaunais "McLaren" pilots Karloss Sainss uzskata, ka viņa bijušais komandas biedrs Niko Hilkenbergs ir tik talantīgs, ka, braucot kādā no vadošajām komandām, uzreiz spētu izcīnīt uzvaras. Līdz šim gan vācietim tādu iespēju nav bijis.

Hilkenbergs jau daudzus gadus tiek uzskatīts par lielu talantu, taču neviena no vadošajām komandām viņam nekad nav piedāvājusi līgumu. Savā F1 karjerā viņš aizvadījis jau 156 sacīkstes, taču vēl ne reizi nav kāpis pat uz pjedestāla, kas ir šāda veida rekords. Pērn Hilkenbergs ierindojās septītajā vietā un bija labākais pilots no tiem, kas nestartē kādā no vadošajām trim komandām.

"Jau gadiem es redzu, ka viņa sniegums starp vidējā spēka komandu braucējiem ir labākais," atzīst Sainss. "Man viņš šķiet viens no tiem puišiem, kuriem, ja iedotu "Mercedes", "Ferrari" vai "Red Bull" formulu, viņš uzreiz sāktu izcīnīt uzvaras. Diemžēl jūs to nevarat redzēt, jo "Formula 1" darbojas citādāk. Niko ir viens no tiem pilotiem, no kuriem esmu daudz mācījies, un tagad, kad esmu bijis komandas biedrs vienam no talantīgākajiem braucējiem, ar šo pieredzi dodos uz "McLaren"."

Šobrīd Hilkenbergs startē "Renault" rūpnīcas vienībā un viņa vienīgā cerība ir, ka šī komanda atkal reiz kļūs tikpat spēcīga kā agrāk. Vēl pagājušajā gadā "Renault" vadība nebija apmierināta ar atstatumu līdz pirmajām trim komandām, bet šogad cer to pamazām dzēst.

"Arī es uz to ceru, jo tas nozīmēs, ka viņi ir uzlabojuši motoru, ko turpmāk lietošu "McLaren" komandā," saka Sainss, kurš pērn nopelnīja par 16 punktiem mazāk nekā Hilkenbergs. "Es zinu cilvēkus, kuri tur strādā, un zinu, ka viņi ir noskaņoti atgriezties cīņā par uzvarām."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2019-01-27 14:47, pirms 5 gadiem
Redzēs cik tālu Motoru ziņā Renault būs tikuši šosezon