Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Arī Abu Dabī trasē "Lotus" ierodas ar nokavēšanos

Arī Abu Dabī trasē "Lotus" ierodas ar nokavēšanos
"Lotus" komandas boksi

Kamēr vairums komandu jau trešdien sāka gatavoties sezonas noslēdzošajam Abu Dabī posmam, tikmēr ar nokavēšanos uz šo posmu ieradās ''Lotus F1'' vienība.

Atgādināsim, ka arī iepriekšējā posmā, kas notika Brazīlijā, nepatīkamā situācijā nokļuva F1 komanda "Lotus", kuras boksus trasē bloķēja policija. Kā vēlāk noskaidrojās, tad šāds pavērsiens bija saistīts ar nenomaksātiem rēķiniem.

Kā izrādās, tad arī Abu Dabī komanda ieradās ar nokavēšanos. Kamēr visas komandas jau trešdien sāka gatavoties Abu Dabī posmam, tikmēr nekādas ziņas nebija par Lotus komandu, kuras boksi bija tukši.

Taču ceturtdienas rītā komanda tomēr ieradās boksos un sāka darbu. Lai arī komanda oficiāli neatklāj aizkavēšanās iemeslus, mediji ziņo, ka tas, visticamāk, atkal saistīts ar nenomaksātiem rēķiniem, kas šogad komandai bijis vairākkārt.

Tikmēr savām pēdējām sacīkstēm ''Lotus'' komandas sastāvā gatavojas Romēns Grožāns, kurš, kā zināms, nākamgad pārstāvēs jaunizveidoto F1 komandu "Haas". Kā atzīst pilots, tad šīs viņam būs īpašas sacīkstes.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2015-11-27 10:28, pirms 8 gadiem
One last ride.