Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo: "Plānoju kļūt par F1 čempionu 2021. gadā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo: "Plānoju kļūt par F1 čempionu 2021. gadā"
Daniels Rikjardo. Foto: Facebook.com/DanielRicciardo

F1 pilots Daniels Rikjardo, kurš nākamsezon startēs "Renault" komandas sastāvā, paziņojis, ka 2021. gadā plāno kļūt par pasaules čempionu.

Nespējis savus lielākos mērķus īstenot kopā ar "Red Bull" komandu, kas izmanto "Renault" ražotos motorus, Rikjardo pieņēma lēmumu pievienoties "Renault" rūpnīcas vienībai.

Laikraksts "AS" Rikjardo jautāja, kad viņam būtu jāizcīna pirmais tituls, uz ko sportists atzina: "Pirms pieciem gadiem. 2014. gadā es patiešām braucu pietiekoši labi, lai būtu pasaules čempions, tāpēc vienu termiņu jau esmu nokavējis."

Savukārt kopā ar "Renault" komandu viņš prognozē, ka titulu varētu izcīnīt ne tik tālā nākotnē. Viņaprāt, tas varētu notikt pēc jauno tehnisko noteikumu stāšanās spēkā.

"Uzsākot šo jauno piedzīvojumu, reālistiski būtu teikt, ka tas varētu notikt 2021. gadā," nekautrējas sacīt Rikjardo. "Togad gribu būt pasaules čempions."

Lai gan nākamgad uz iespēju uzvarēt čempionātā sportists necer, viņš nenoraksta sezonu pavisam.

"Ir dažas lietas, uz ko mērķēju," stāsta austrālietis. "Gribu, lai gūstam iespējami labāku rezultātu kā komanda. Nezinu, kādi bija viņu rezultāti iepriekšējās sezonās, bet, ja iepriekš viņi ir bijuši, piemēram, sestie, tad gribu, lai nākamgad esam piektie. Tāpat gribu pierādīt sev un citiem cilvēkiem, ka šis bija pareizs lēmums. Gribu arī augt kopā ar komandu un sajust progresu, kā arī sajust, ka manī būs bijis vērts ieguldīt."

Izmantotie resursi:
GPfans.com - Latest Formula 1 News