Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botass: "Esmu daudz zaudējis palīdzot Hamiltonam"

Juris Grīns
Juris Grīns

Botass: "Esmu daudz zaudējis palīdzot Hamiltonam"
Valteri Botass. Foto: Mercedes F1

Valteri Botass uzskata, ka viņa ātrums šosezon nav atbilstošs tam punktu deficītam, kas sportistu šķir no otra "Mercedes" pilota Lūisa Hamiltons, un somu braucējs atzīst, ka tieši palīga lomas spēlēšana nav ļāvusi viņam parādīt savu faktisko potenciālu.

Sezonas otrajā pusē "Mercedes" vadība nav kautrējusies vairākkārt izmantot pavēles pret Botasu, liekot viņam sacensību laikā izdevīgos brīžos palaist priekšā Hamiltonu, kurš cīnās par čempiona titulu.

"Lai ko es nedarītu, vienmēr cenšos būt konkurētspējīgs," situāciju skaidro Botass, kurš šogad aizvada otro sezonu "Mercedes" vienībā. "Domāju, ka visi piloti, kuri ir tikuši te, to panākuši ar savu nostāju un to, ko iepriekš savā karjerā ir paveikuši. Esmu komandas spēlētājs, jo uzskatu, ka vienmēr ir ceļš uz priekšu. Nedomāju, ka ir jēga lauzt uzticību ar jebkuru no komandas pārstāvjiem."

F1 kopvērtējumā Botass šobrīd ieņem ceturto pozīciju un no vadībā esošā Hamiltona atpaliek jau 129 punktus. Šogad viņš ne reizi nav spējis uzvarēt, lai gan izcīnīti astoņi pjedestālu.

"Saprotams, ka punktu starpība ir milzīga, tas ir fakts," neslēpj Botass. "Protams, lielā mērā tā izveidojusies dēļ lomas, ko spēlēju kopš sezonas vidus. Kopš tā laika īsti neesmu finišējis priekšā Lūisam un arī citādi šogad esmu zaudējis punktus dažādu neveiksmju dēļ, sevišķi pirmajos posmos. Nedomāju, ka, ja mēs vērtētu mūsu faktisko ātrumu, es atpaliktu 129 punktus. Es to skaidri apzinos, un arī komanda to zina."

Botasam šobrīd kopvērtējumā ir spraiga cīņa ar "Ferrari" pilotu Kimi Raikonenu, kurš trīs posmus pirms sezonas beigām ir tikai četrus punktus priekšā.

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: GPToday.com - Hottest News - All...

  -1 [+] [-]

, 2018-10-26 16:47, pirms 5 gadiem
Eu ja? Nopietni? Un vins tikai tagad saprata

     [+] [-]

, 2018-10-26 17:33, pirms 5 gadiem
Tāds ļoti vājš mierinājums.

     [+] [-]

, 2018-10-26 18:56, pirms 5 gadiem
Nu Kimi piemēram iepriekšējā sacīkstē teica komandai "Nepiedalīšos jūsu spēlēs", kas noteikti tika tēmēts uz to, lai palīdzētu Vetelam. Vo, tas ir normāls braucējs.

     [+] [-]

, 2018-10-26 19:12, pirms 5 gadiem
Kimi iet prom no Ferrari tapēc var tā runāt. Botasu tamdē',l arī ņēma iekš MB jo viņš ir mieramika un dara ko ,liek

     [+] [-]

, 2018-10-26 19:12, pirms 5 gadiem
Nu Vettels Kimii palaida arii bez liekām cerimonijam
Ferrarī tik tieši vairs nečakarē otros pilotus kā Mersedes...Ferrarī vienkārši izčakarē ar stratēğijas palīdzību otro pilotu

     [+] [-]

, 2018-10-26 21:05, pirms 5 gadiem
Vitinka rakstīja: Kimi iet prom no Ferrari tapēc var tā runāt. Botasu tamdē',l arī ņēma iekš MB jo viņš ir mieramika un dara ko ,liek
Ir lasīts netā, ka Mercedes lauzīs līgumu ar Botasu un ņems Oconu vietā. Bet tās tikai baumas.

     [+] [-]

, 2018-10-26 23:29, pirms 5 gadiem
Botasu sezonas pirmajā pusē regulāri vajāja dažādas neveiksmes - te kāds cits avāriju uztaisīja, te vāģis uzdeva, līdz ar to arī Hamis no viņa tālu atrāvās, un Valteri vairs nebija cerību iesaistīties cīņā par čempiona titulu. Tāpēc jau viņš arī piekrita sezonas otrajā pusē šo sezonu ziedot komandas biedra labā. Lai varētu cīnīties nākamajā. Jo, lai kā es neciešu Volfu, es varu viņu lamāt, bet Valteri nevar. Viņš gaida savu iespēju, ko sagaidīja Rosbergs. Jo arī Hamis nav Dievs, un jāpienāk arī soma veiksmes stundai. Ja vien, protams, Volfs nespēlē vēl netīrākas spēles kopš sezonas sākuma... Nākamā sezona daudz ko parādīs.

     [+] [-]

, 2018-10-26 23:32, pirms 5 gadiem
Vitinka rakstīja: Kimi iet prom no Ferrari tapēc var tā runāt. Botasu tamdē',l arī ņēma iekš MB jo viņš ir mieramika un dara ko ,liek
Mūžīgi viņš to nedarīs, tici man. Viņam ir savas ambīcijas, ne mazākas kā Hamiltonam vai Fetelam. Viņš tikai nogaida un domā par nākotni. Viņam vēl ir rezerves.

     [+] [-]

, 2018-10-27 20:21, pirms 5 gadiem
denebs rakstīja: Mūžīgi viņš to nedarīs, tici man. Viņam ir savas ambīcijas, ne mazākas kā Hamiltonam vai Fetelam. Viņš tikai nogaida un domā par nākotni. Viņam vēl ir rezerves.
Tev viss mājiņās?

Kāds nogaida?

Viņš divās gonkās ir reāli bijis labāk par HAM iekš Q. Pārējās zaudē tuvu pussekundei. Speciāli? Tu vari domāt tā.