Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Rikjardo atguvis derībās ar "Red Bull" zaudēto naudu

Rikjardo atguvis derībās ar "Red Bull" zaudēto naudu
Daniels Rikjardo. Foto: Renault F1 Team

Daniels Rikjardo pagājušajā gadā ar "Red Bull" konsultantu Helmutu Marko noslēdzis derības, kurās zaudējis, taču naudu atguvis šī gada F1 sezonas pirmajā posmā, kad kļuvis par uzvarētāju kādās citās abu starpā veiktās derībās.

Pirmās derības abi noslēguši pagājušā gada vasarā. Rikjardo bija pilnīgi pārliecināts, ka Valteri Botass pēc sezonas aizies no "Mercedes" komandas, šis temats ticis pārrunāts ar Marko, kurš ierosinājis noslēgt derības. To abi arī izdarījuši un likme bijusi 1000 eiro - Rikjardo teicis, ka Botass no komandas aizies, bet Marko apgalvojis, ka soms tomēr paliks "Mercedes" sastāvā uz 2019. gadu, kas arī īstenojās.

"Viņš vinnēja 1000 eiro," atzīst Rikjardo. "Viņš vienmēr grib derēt uz lielākām summām, bet, kad tas notiek, ir jāsaprot, ka tādos brīžos viņš jau zina pareizo atbildi. Es neesmu spēlmanis, parasti nepiedalos derībās un neeju uz kazino. Uz šiem 1000 eiro nemaz negribēju derēt, tas vairāk bija spiediens no Helmuta puses."

Rikjardo pats aizgāja no "Red Bull" komandas un pievienojās "Renault", taču cerēja, ka par viņu interesi izrādīs "Mercedes" un "Ferrari". Vēlāk viņš intervijās neslēpa, ka bijis pārsteigts par to, ka par viņu abas vadošās F1 komandas faktiski nemaz nav interesējušās.

Tikmēr šajā pavasarī Austrālijā Rikjardo atkal saderēja ar Marko, un šoreiz sportists derības uzvarēja.

"Mēs noslēdzām vēl vienas derības," atklāj Rikjardo. "Tas bija par kvalifikāciju. Viņi uzskatīja, ka Melburnā kvalifikācijā iekļūs pirmajā trijniekā, bet es domāju, ka neiekļūs. Viņiem tas neizdevās, līdz ar to es atguvu savu naudu. Es negribu vairs derēt ar viņu, bet ir labi, ka mūsu attiecības ir tādas, tas ir forši."

Izmantotie resursi:
F1 News, F1 Live, F1 Results | 2019 Formula 1...


, 2019-04-26 13:51, pirms 5 gadiem
Ritīgā sporta ziņa.
, 2019-04-26 18:11, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ritīgā sporta ziņa.
Tā arī ir dzeltenās preses sadaļa "solis pa kreisi". Tu te nopietnas ziņas gaidīji?
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.