Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs: "Zaudējuma sāpes aizmirsu dažu dienu laikā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs: "Zaudējuma sāpes aizmirsu dažu dienu laikā"
Niko Rosbergs
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Piekāpies cīņā par aizvadītās F1 sezonas čempiona titulu, Niko Rosbergs zaudējumu neesot pārdzīvojis ilgi un šogad prognozē vēl vienu dueli ar savu komandas biedru Luisu Hamiltonu.

Lai gan Rosbergs vēl pēdējā posmā Abū Dabī saglabāja izredzes kļūt par 2014. gada pasaules čempionu, titulu tomēr izcīnīja otrs "Mercedes" pilots Hamiltons. Protams, šis zaudējums Rosbergam bija sāpīgs, tomēr viņš atzīst, ka parasti emocijas pāriet ātri.

"Par laimi tās pāriet ātri, neatkarīgi no tā, vai ir gūts panākums vai piedzīvota sagrāve," intervijā "Sky Sports" skaidro Rosbergs. "Man ir nepieciešamas tikai dažas dienas, lai tiktu tam pāri. Šajā gadījumā tas bija lieliski, taču tad, kad jāizbauda panākumi, tas nav nemaz tik labi, jo gribas šo mirkli izbaudīt ilgāk. Tomēr tas vienmēr ir īss brīdis. Tagad esmu gatavs atkal cīnīties, jo pārtraukums ir bijis ilgs."

Rosbergs ziemā sapratis, ka autosports nav visa viņa dzīve, jo ir arī citas svarīgas lietas.

"Nebija grūti atslēgties no visa, jo galu galā dzīve nav tikai sacīkstes vien," atzīst vācu braucējs, kura saknes meklējamas Somijā. "Šoziem pavadīju laiku kopā ar savu ģimeni un šos brīžus vienkārši izbaudīju. Visus panākumus un tos brīžus, kad tādi nav sasniegti, es pilnībā spēju aizmirst."

Pagājušajā gadā "Mercedes" komanda neuzvarēja tikai trīs posmos un daudzi prognozē, ka Hamiltons un Rosbergs būs nepārspējami arī jaunajā F1 sezonā. Lai gan Rosbergs neko neapsola, tomēr divi mērķi ir nosprausti - būt ātrākam nekā iepriekš un pārspēt komandas biedru.

"Pirmais lielais izaicinājums man vienmēr ir būt labākajā formā - būt labākam nekā jebkad agrāk," skaidro Rosbergs. "Otrs izaicinājums ir uzveikt Luisu, bet pēc tam - visu pārējo komandu braucējus. Šobrīd jau nevar saprast, cik ātri mēs būsim, tāpēc jāpagaida sezonas sākums. Protams, pērn izveidojām labu pamatu, tāpēc arī šogad iespējas ir labas."

Izmantotie resursi:
ESPN.co.uk - Sports news, Features, Statistics...

  +1 [+] [-]

, 2015-01-26 14:40, pirms 9 gadiem
jo tu vienalga pelni pāris miljonus sezonā

  -1 [+] [-]

, 2015-01-26 15:21, pirms 9 gadiem
Rosbergs ir lielisks pilots, ātrs un talantīgs, bet...., komandas biedrs tomēr ir maķenīt talantīgāks.
Tāda ir dzīve.
F1 gandrīz visi piloti ir lieli talanti, nemaz nerunājot par top 10, tomēr ir daži, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi piloti, kas vienmēr spēj atrast kaut kur to sekundes tūkstošdaļu.

     [+] [-]

, 2015-01-26 15:22, pirms 9 gadiem
Personīgi man Mercedes sakarā lielākā intriga ir jaunais krāsojums
Runā, ka izskatīšoties lieliski.

     [+] [-]

, 2015-01-26 15:56, pirms 9 gadiem
playthegame rakstīja: Rosbergs ir lielisks pilots, ātrs un talantīgs, bet...., komandas biedrs tomēr ir maķenīt talantīgāks.
Tāda ir dzīve.
F1 gandrīz visi piloti ir lieli talanti, nemaz nerunājot par top 10, tomēr ir daži, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi piloti, kas vienmēr spēj atrast kaut kur to sekundes tūkstošdaļu.
Ir talantīgie, er top 10, ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie un ir Alonso!

  -1 [+] [-]

, 2015-01-26 17:45, pirms 9 gadiem
Alonso jau sen pierådija, ka ir lėnåks par Hami!

     [+] [-]

, 2015-01-26 18:49, pirms 9 gadiem
veciits rakstīja: Alonso jau sen pierådija, ka ir lėnåks par Hami!
Muļķības, tas bija sen un vairs nav taisnība...

     [+] [-]

, 2015-01-26 22:22, pirms 9 gadiem
Anitinsh rakstīja: Muļķības, tas bija sen un vairs nav taisnība...
Alonso nekad nav bijis pats ātrākais pilots un pats to gana daudz reižu ir minējis, cita lieta, ka viņš ir vispusīgākais, pieredzējušākais un varbūt meistarīgākais pilots.