Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kubicas dalība oficiālajos F1 testos apstiprināta

Juris Grīns
Juris Grīns

Kubicas dalība oficiālajos F1 testos apstiprināta
Roberts Kubica
Foto: Renault Sport

"Renault" komanda apstiprinājusi, ka Roberts Kubica būs viens no pilotiem, kuriem tā dos iespēju nākamajā nedēļā Hungaroringā piedalīties oficiālajos F1 testos. Kā zināms, poļu autosportists cer pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezties Formulā 1.

Šonedēļ Ungārijā tiks aizvadīts kārtējais F1 posms, savukārt īsi pēc tam divu dienu garumā turpat Budapeštā norisināsies oficiālie testi.

"Renault" vadība nākusi klajā ar paziņojumu, ka Kubica būs viens no pilotiem, kas iekļauts komandas sastāvā uz šiem testiem. Poļu autosportists pie stūres sēdīsies pirmajā no divām testu dienām un viņa rīcībā būs 2017. gada sacīkšu modelis "R.S.17", ko sportists līdz šim nav pilotējis.

"Pēc šiem testiem mēs rūpīgi izanalizēsim iegūto informāciju un noskaidrosim, vai Roberts varētu atgriezties sacīkstēs tuvāko gadu laikā," skaidro "Renault" vienības vadītājs Sirils Abitebouls.

Kā zināms, Kubica nesen piedalījās divās privātās "Renault" rīkotās testu sesijās, tomēr tur viņam nācās braukt ar vairākus gadus vecu F1 modeli.

Noskaidrojies arī, ka otrajā testu dienā pie "Renault" formulas stūres sēdīsies Formulā 2 startējošais komandas testpilots Nikolā Latifi. Tāpat šobrīd zināms, ka viens no "Ferrari" pilotiem testos būs Šārls Leklerks (startē Formulā 2, šobrīd ir sezonas līderis), "Force India" iespēju dos Ņikitam Mazepinam (Eiropas Formula 3, 15. vieta) un Lukasam Aueram (DTM, 3. vieta), "Haas" abas dienas strādās ar Santino Feruči (GP3, 17. vieta), kamēr "Sauber" sastāvā testus veiks Gustavs Malja (Formula 2, 11. vieta) un Nobuharu Macušita (Formula 2, 7. vieta).

Izmantotie resursi:
Autosport
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

     [+] [-]

, 2017-07-25 13:57, pirms 7 gadiem
Palmera dienas ir skaitītas

     [+] [-]

, 2017-07-25 15:15, pirms 7 gadiem
flab3r rakstīja: Palmera dienas ir skaitītas
Tikai tad, ja Kubica sevi labi parādīs testos, par ko es nešaubos

     [+] [-]

, 2017-07-25 16:20, pirms 7 gadiem
Runā, ka ja Kubica pierādīs, ka ir spējīgs braukt, viņš jau uz Spa varētu būt Renault pilots. Tas katrā gadījumā būtu kaut kas fantastisks